JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Συμφωνία μαμούθ έκλεισε η Γιούβε με την Adidas.

Από την σεζόν 2015/2016 η Juventus θα κερδίζει τα διπλάσια χρήματα απ' όσα παίρνει σήμερα από την Nike, μετά τη συμφωνία που ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας με την Adidas.



Συμφωνία με την adidas αξίας 139,5 εκατ. ευρώ για έξι χρόνια ανακοίνωσε η Juventus σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Η γερμανική πολυεθνική θα αναλάβει τεχνικός σπόνσορας στη θέση της Nike από τη σεζόν 2015/2016. Επιπλέον θα αναλάβει τη διαχείριση όλων των δράσεων licensing και merchandising έναντι ποσού 6 εκατ. το χρόνο. Η Juventus, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θα έχει και bonus εφόσον ξεπεραστούν προκαθορισμένα όρια πωλήσεων. H Repubblica μάλιστα ανεβάζει το ποσό στα 190 εκατ. ευρώ συνυπολογίζοντας και την αξία του υλικού που θα δίνεται κάθε χρόνο. Πρόκειται για τα διπλάσια απ' όσα κέρδιζε ο σύλλογος από τη Nike (περίπου 16,5 εκατ. το χρόνο).

Καλή είδηση. Διότι, όσο γεμίζουν τα ταμεία, τόσο ευκολότερα κρατάς τους Vidal και Pogba και αποκτάς και αντάξιους τους. Πέραν του ότι ένας τέτοιος σπόνσορας σου δίνει άλλη ισχύ: αρκεί να δούμε ότι στο δυναμικό του ανήκουν η Real Madrid, η Bayern M., η Chelsea, η Milan (με την οποία ανανέωσε ως το 2023 πριν από λίγες μέρες αλλά για λιγότερα χρήματα ετησίως απ' αυτά της Juve που γίνεται ο ισχυρότερος παίχτης στην Ιταλία και από τους ισχυρότερους στην Ευρώπη)...


Η Γιούβε θα βάλει στο ταμείο της 140 εκατ. ευρώ! Το ποσό, για την ακρίβεια, είναι ακόμη μεγαλύτερο καθώς προβλέπονται κι άλλα στη συμφωνία των δύο πλευρών.
Συγκεκριμένα, η Adidas θα πληρώνει στη Γιουβέντους 23,5 εκατ. ευρώ ετησίως συν άλλα 6 εκατ. ευρώ (ετησίως εννοείται) για άδεια εμπορικής χρήσης του σήματος. Συνολικά στο ταμείο των Μπιανκονέρι θα μπαίνουν κάθε χρόνο 30 εκατ. ευρώ, προσφορά που ήταν η διπλάσια από αυτή της Nike!

Το συμβόλαιο που έχει η Γιούβε με τη Nike ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015, δηλαδή θα φοράει τα ρούχα της αμερικάνικης εταιρείας σε όλη την τρέχουσα περίοδο και για την επόμενη σεζόν (2014/2015), έπειτα η Γιουβέντους θα συνεχίσει τη συνεργασία με την Adidas.








Δεν υπάρχουν σχόλια: