JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Γιουβέντους-Κατάνια 4-0, πήρε φόρα η Κυρία.

Η Γιουβέντους μετά το στραπάτσο στη Φλωρεντία πήρε φόρα και κέρδισε μετά την Τζένοα πολύ άνετα και την Κατάνια με 4-0, η Μεγάλη Κυρία βρίσκει σιγά σιγά των πραγματικό της εαυτό και ανεβάζει στροφές, με σκόρερ τους Βιντάλ στο 26' με σούτ έξω από την περιοχή, Πίρλο στο 34' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, Τέβεζ στο 66' με πλασέ μέσα από την περιοχή και Μπονούτσι στο 71' με σούτ έγραψαν το τελικό 4-0 και πήρε πολύ εύκολα άλλος τρεις πόντους στη μάχη που δίνει για να κρατήσει τα σκήπτρα της Serie A.


Μετά την εύκολη νίκη επί της Τζένοα, η Γιουβέντους ήθελε κάτι ανάλογο και με την Κατάνια, με τον Αντόνιο Κόντε να προχωράει σε αλλαγές στην 11άδα καθώς τα ματς είναι σερί. Αυτό δεν πτόησε τους Μπιανκονέρι, υπό την έννοια πως είχαν καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Το σουτ του Βιντάλ στο 27' κόντραρε και σε αντίπαλο για το 1-0, το φάουλ του Πίρλο στο 34' δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αντούχαρ για το 2-0 και από εκεί και πέρα το όποιο ενδιαφέρον χάθηκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιούβε έριξε εντελώς τον ρυθμό της, ένα λάθος του Μπονούτσι θα μπορούσε να ξαναβάλει στο ματς την Κατάνια αν ο Κιελίνι δεν προλάβαινε τον Αλμιρόν και ακολούθησε ένα 5λεπτο ξέσπασμα που ανέβασε το σκορ. Στο 66' ο Τέβες, μετά από προσπάθεια του Γιορέντε, απέφυγε και τον Αντούχαρ για το 3-0, αντικαταστάθηκε αμέσως μέσα σε αποθέωση και ο Τζιοβίνκο που μπήκε έδωσε στο 71' το γκολ στον Μπονούτσι για το τελικό 4-0.
Ακόμη χειρότερο για την Κατάνια, το γεγονός ότι έχασε με κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) τον Γκουαρέντε για το φάουλ στον Μαρκίζιο στο 84'.


JUVENTUS-CATANIA 4-0
Σκόρερ: Vidal 26' pt, Pirlo 34' pt, Tevez 21' st, Bonucci 26' st
JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal (16' 2ημιχ Pogba), Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Tevez (22' 2ημιχ. Giovinco), Llorente (29' 2ημιχ.Motta)
Στον πάγκο: Storari, Rubinho, Barzagli, Ogbonna, Peluso, Padoin, Asamoah
Προπονητής:Conte
CATANIA

Andujar,Gyomber,Legrottaglie,Rolin(22' 2ημιχ. Capuano)Alvarez,Guarente,Almiron,Biraghi(1' 2ημιχ. Castro)Keko,Bergessio,Petkovic(20' 2ημιχ. Lopez)
Στον πάγκο: Frison, Ficara, Leto, Tachtsidis, Izco, Freire
Προπονητής:De Canio.


ARBITRO: Guida
ASSISTENTI: De Luca, Petrella
QUARTO UFFICIALE: Schenone
ARBITRI D'AREA: Baracani, Di Bello

AMMONITI: 8' st Guarente, 11' st Pirlo, 31' st Chiellini, 39' st Guarente

ESPULSI: 39' st Guarente

Δεν υπάρχουν σχόλια: