JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ο Vidal ανοίγει την πόρτα στη Ρεάλ?




Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους Arturo Vidal έχει δηλώσει ότι δεν θα τον πείραζε να παίζει για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε κάποιο σημείο στο μέλλον.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Onda Cero μετά την ήττα 2-1 χθες το βράδυ στο Champions League, ρωτήθηκε αν θα ήθελε να εμφανιστεί στο Bernabeu μία ημέρα με τη φανέλα της Ρεάλ.

"Θα ήταν ωραίο,αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον,"σχολίασε ο Vidal.

Αν ο Vidal έχει ανοίξει φαινομενικά την πόρτα,θα το δούμε εφόσον αναμένεται σύντομα να υπογράψει ένα νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με την Μεγάλη Κυρία.

"Η Real είναι μια καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες," η Γιουβέντους βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση με μόλις δύο βαθμούς στα τρία παιχνίδια.

"Δυστυχώς το αποτέλεσμα αυτό έχει περιπλέξει τα πράγματα για μας στην ομάδα.Η νίκη της Galatasaray μας έχει τοποθετήσει σε δύσκολη θέση,αλλά έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια μπροστά μας. "

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

καθε ληγο το ηδιο τροπαριο θα φυγο θα μηνο τη ειναι η γιουβε σπητη να μπενουν κε να βγενουν 1950 εως 10 000 νομηζο ενας ειχε ο σηνταν κε καπυη που τους αφησε λογο ηληκιας δεν επητρεπετε η γιουβε να της περνουν τους πεχτες τον ποκμπα νε δεν ηνε καλος ουτε ο μαρκησια πεζουν χωρης ουσια τρεχουν σαν τα κατσηκια δεν μπενουν στην περιοχη με αποτελεσμα να χανετε ο τεβεςκε ο γιωρεντε ειναι πεχτες περιοχης κε δεν γηνετε να περημενουν να παρουν μηηα διο μπαλιεςo