JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους ο ξυλοκόπος τιμωρήθηκε όπως του αρμόζει.

Την Κυριακή το βράδυ ο δημοσιογράφος που μετέδιδε το παιχνίδι Γιουβέντους-Μίλαν στον ΟΤΕ TV προσπαθούσε να μας πείσει ότι αυτό που είδαμε (μπουνια του Μεξές στο Κιελίνι) με τα μάτια μας, ότι ήταν θεατρινισμός του Τζόρτζιο, ότι ο Κιελίνι δηλαδή θύμωσε επειδή συνήθως χτυπάει αυτός (ας μας βρει ο "κύριος δημοσιογράφος" έστω και ένα χτύπημα του Κιελίνι εκτός φάσεις και εγώ θα του βγάλω το καπέλο) αντί να τον χτυπάνε, μιλάνε ο τύπος έχει πολύ μεγάλο κόμπλεξ με τη Γιούβε. Ωστόσο η Ιταλική λίγκα είδε τι έγινε. Βαριά ήταν η τιμωρία του Φιλίπ Μεξές, που του επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Serie A, για την μπουνιά που «φιλοδώρησε» στον Τζόρτζιο Κιελίνι στο ντέρμπι της Μίλαν με τη Γιουβέντους.
Τις υπηρεσίες του Φιλίπ Μεξές για τέσσερις αγωνιστικές θα στερηθεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Γάλλος σέντερ μπακ σε μονομαχία που είχε με τον Τζόρτζιο Κιελίνι, στο χθεσινό ντέρμπι της Γιουβέντους απέναντι στη Μίλαν, έριξε μπουνιά στην πλάτη του υψηλόσωμου αμυντικού των «μπιανκονέρι».

Η ενέργεια του έγινε αντιληπτή από τον διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74ο λεπτό, ωστόσο η τιμωρία που ήρθε από την αρμόδια αρχή της Serie A ήταν «βαριά», αφού θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των «ροσονέρι».

Από τη μεριά της Μίλαν, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η έφεση, ωστόσο, η πειθαρχική επιτροπή δεν συνηθίζει να χαρίζεται σε τέτοιου είδους περιστατικά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: