JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Τα 3 τρόπαια στη Villar Perosa.


Αύριο Τετάρτη 19 Αυγούστου, το τρόπαιο του πρωταθλήματος, το Κύπελλο Ιταλίας και το Σούπερ Καπ που κατέκτησαν στη Σαγκάη οι πρωταγωνιστές της ομάδας μαζί με τους οπαδούς θα παίξουν το φιλικό με αντίπαλο την Πριμαβέρα στη Villar Perosa της οικογένειας Ανιέλι.


Η αυριανή συνάντηση στη Villar Perosa, θα είναι η τελευταία ευκαιρία για να δείτε την Γιουβέντους πριν από την σεζόν που αρχίζει την Κυριακή. Θα είναι επίσης ευκαιριά για όσους θα βρεθούν εκεί να τους χειροκροτήσουν για αυτά που ήταν σε θέση να κάνουν την περασμένη σεζόν. Ήρθε η ώρα που στον γήπεδο της Βίλας των Ανιέλι, θα παρελάσουν μαζί το Κύπελλο Πρωταθλήματος Ιταλίας, το Κύπελλο Ιταλίας και το Σούπερ Καπ που κατέκτησε η ομάδα στη Σαγκάη πριν από λίγες μέρες.

Θα είναι όπως πάντα μια must μέρα για κάθε οπαδό της Γιουβέντους: οι πύλες θα ανοίξουν στις 13.30, ενώ η ομάδα θα φτάσει στο γήπεδο γύρω στις 15:45, μετά από την παραδοσιακή επίσκεψη στη Villa Agnelli. Αμέσως μετά, στις 16:15, οι παίκτες θα βγουν από τα αποδυτήρια για να δείξουν στο κοινό, τα τρία τρόπαια που κατέκτησαν. Στη συνέχεια, στις 17:00, θα γίνει η σέντρα του παιχνιδιού κατά της Primavera.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος του ματς, θα υπάρχει χώρος για τα βραβεία του 9ου Memorial Giovanni Agnelli, στην οποία συμμετείχαν παίκτες από τέσσερις ομάδες: Chisone, Gassino San Raffaele, Bricherasio και το Σχολείο Ποδοσφαίρου F6. 
Ο Πρόεδρος Agnelli θα ανταμείψει επίσης την ομάδα κάτω των 17 Hockey Club Chisone οι οποίοι κέρδισαν τον ιταλικό τίτλο πριν από δύο μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: