JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Γιουβέντους-Λάτσιο 2-0, το 7ο Super Coppa της Κυρίας.


Η Γιουβέντους κατάφερε να νικήσει τη Λάτσιο και κατέκτησε το 7ο Σούπερ Καπ στην ιστορία της, μένοντας μόνη πρώτη σε κατακτήσεις ξεπερνώντας τη Μίλαν που έχει έξι. Όλες η κορυφές στην Ιταλία ανήκουν στη Γιουβέντους, 33 Πρωταθλήματα, 10 Κύπελλα και 7 Σούπερ Καπ. To be continued...


Το πρώτο ημίχρονο του Σούπερ Καπ τελείωσε χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία με τις Γιούβε και Λάτσιο να μένουν στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 69' με τον Μάτζουκιτς και τέσσερα λεπτά μετά στο 73' ο Ντιμπάλα που μπήκε αλλαγή διπλασιάσε τα τέρματα για τη Μεγάλη Κυρία.


Η Λάτσιο μπορεί να έμοιαζε πιο έτοιμη από τη Γιουβέντους λόγω των λιγοστών αλλαγών σε σχέση με πέρσι, όμως η Γιούβε απέδειξε και πάλι πως έχει στο dna της τη νοοτροπία του νικητή. Στο πρώτο φετινό τρόπαιο της χρονιάς για την Ιταλία, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στην Κίνα με στόχο την κατάκτησή του, με τη Λάτσιο να θέλει παράλληλα εκδίκηση για την ήττα στο τελικό του Κυπέλλου της περσινής σεζόν, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.


Ο Αλέγκρι επέλεξε για βασικό δίδυμο της επίθεσης τους Μάντζουκιτς-Κομάν και το παιχνίδι πήγαινε σταθερά προς το 0-0, χωρίς κάτι το αξιόλογο. Μέχρι που στο παιχνίδι μπήκε στο 60' ο Πάουλο Ντιμπάλα ο οποίος προορίζεται για βασικός και άλλαξε όλη τη ροή του αγώνα. Στο 69′ ο Μάντζουκιτς ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα έπειτα από σέντρα ασίστ του Στουράρο και τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του νεαρού Αργεντίνου να ανοίξει επίσης λογαριασμό με τους «μπιανκονέρι» μετά από ασίστ του Πογκμπά.

Εν συνεχεία η Λάτσιο δεν μπόρεσε να απειλήσει την καλά στρωμένη άμυνα της Γιούβε, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βγάζει νικητές τους παίκτες της «Μεγάλης Κυρίας» η οποία πλέον έχει εφτά κατακτήσεις Σούπερ Καπ Ιταλίας, όντας μόνη πρώτη.

JUVENTUS-LAZIO 2-0



RETI: Mandzukic 69', Dybala 73'

JUVENTUS

: Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Sturaro (45' st Pereyra), Marchisio, Pogba, Evra; Coman (12' st Dybala), Mandzukic (35' st Llorente).


A disposizione: Neto, Rubinho, Isla, Rugani, Padoin, Parodi, Tello, Vitale, Zaza.


Allenatore: Allegri



LAZIO

: Marchetti; Basta, de Vrij, Gentiletti, Radu; Onazi, Biglia, Cataldi; (30' st Krishna) Candreva, Klose (17' st Djordjevic), Felipe Anderson (2' st Morrison).


A disposizione: Berisha, Guerrieri, Patric, Konko, Mauricio, Hoedt, Milinkovic, Oikonomidis, Keita.


Allenatore: Pioli



ARBITRO: Banti



ASSISITENTI: Cariolato, Meli



QUARTO UFFICIALE: Damato



ARBITRI D'AREA: Rocchi, Tagliavento

1 σχόλιο:

Vero Juventino είπε...

καλη σεζον να' χουμε και τον μαιο με το τρεμπλ μεσα στο μιλανο!
forza juve sempre e per sempre! fino alla fine!