JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ρόμα-Γιουβέντους 2-1, η Κυρία ξύπνησε αργά...


Η Γιουβέντους θύμισε Γιούβε μόνο στο τελευταίο 10λεπτο του ντέρμπι, μέχρι τότε ήταν σκέτη αποτυχία. Χωρίς να κάνει τίποτα στο πρώτο μέρος (μόλις ένα σούτ του Πογκμπά) το ίδιο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 61' από φάουλ του Πιάνιτς, έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Εβρά και στο 79' με κεφαλιά του Τζέκο δέχτηκε και το δεύτερο γκολ, κάπου εκεί είπε να παίξει λίγο μπάλα, σε αυτό βοήθησε και η είσοδος των Μοράτα (κατα κύριο λόγο), Περέιρα και Κουαντράντο που συμπαρέσυραν και τους συμπαίκτες τους, έτσι στο 86' ο Ντιμπάλα μείωσε σε 2-1 και στο 93' ο Μπονούτσι με κεφαλιά ανάγκασε τον γκολκίπερ της Ρόμα σε εκπληκτική απόκρουση, κρατώντας τη νίκη για τους Ρωμαίους.

Το φετινό ξεκίνημα της Γιούβε είναι το χειρότερο όλων των εποχών για τους Μπιανκονέρι καθώς ποτέ μα πότε δεν είχαν δυο ήττες στα δυο πρώτα ματς της Serie A. Ο Αλέγκρι έχει ευθύνη για το χειρισμό της ομάδας, σίγουρα είχε αρκετούς τραυματίες αλλά δεν διαχειρίστηκε σωστά τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, ο Παντοίν που τόσο επιμένει να τον χρησημόποιει είναι αλλού, ο Πογκμπά δεν μπορεί να βρει τα πατήματα του στο νέο του ρόλο στην ομάδα, γενικός λοιπόν το κέντρο της ομάδας δείχνει να μην μπορεί να προσφέρει την ηρεμία στην ομάδα, επίσης ο Μάντζουκίτς στην επίθεση κολυμπάει σε πολύ ρηχά νερά, σίγουρα η επιστροφή του Μοράτα θα τον στείλει στον πάγκο για Μπακ απ του Ισπανού, όπως επίσης και η επιστροφή του Μαρκίσιο θα στείλει στη φυσική του τον Παντοίν στο πάγκο δηλαδή. 

Άσχημο το ξεκίνημα της ομάδας μας, καθώς έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου, όμως πιστεύω η διακοπή να λειτουργήσει ευεργετικά στην ομάδα, να δώσει χρόνο για να επιστρέψουν οι τραυματίες και να δουλέψουν για να αλλάξει η κακή εικόνα της ομάδα μας.

ROMA-JUVENTUS 2-1



RETI: Pjanic 16' st, 34' st Dzeko, Dyba 42' st



ROMA
: Szczesny; Florenzi, Manolas, De Rossi, Digne; Nainggolan, Keita, Pjanic; Iago (44' st Ljajic), Dzeko (48' st Ibarbo), Salah (32' st Iturbe). 

A disposizione: De Sanctis, Castan, Capradossi, Anocic, Gyomber, Uçan, Paredes, Ibarbo, Gervinho, Totti.
Allenatore: Garcia



JUVENTUS· 
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner (28' st Pereyra), Pogba, Padoin (30' st Cuadrado), Sturaro, Evra; Dybala, Mandzukic (17' st Morata).

A disposizione: Neto, Rubinho, Barzagli, Rugani, Vitale, Alex Sandro, Zaza.
Allenatore: Allegri



ARBITRO: Rizzoli

ASSISTENTI: Cariolato, Tonolini

QUARTO UFFICIALE: Padovan

ARBITRI D'AREA: Banti, Irrati



AMMONITI: 22' pt Pogba, 37' pt Chiellini, 13' st Pjanic, 19' st De Rossi, 30' st Evra, 32' st Dzeko, 33' st Evra



ESPULSI: 21' st Rubino, dalla panchina per proteste, 33' st Evra per doppia ammonizione



4 σχόλια:

Unknown είπε...

απεδηχθη περητρενα ο αλεγκρη ειναι για τα πανηγηργια εχει 4 κηνηγους αστερια μεσοεπηθητηκους κουαντρατο περειρα κε αυτος βαλη ολο αμηντηκους απαραδεχτος

Ανώνυμος είπε...

ωραια ορθογραφια

Unknown είπε...

σε πονεσε η αληθια φυλε το 1950 ο φτοχος δεν κηταζε τα σχωλια κηταζε να επηζηση αμορφοτε ξερης κανεναν ανθροπο τον γραματον ναναι μορφομενος γουρουνια

Juve-ntinos.!!! είπε...

Όταν θα θίγεις κάποιον πρέπει να έχεις τη λεβεντιά να βάζεις και το όνομα σου φίλε ανώνυμε, πόσο για την ορθογραφία του κύριου Δημήτρη, τουλάχιστον αυτόν γράφει ελληνικά κι ας κάνει λάθη όχι σαν κάποιους άλλου που γράφουν greeklish, αν έχεις να πεις κάτι για το ματς πες το μας, αλλά αν γράφεις για να προσβάλεις καλύτερα μα μην σχολιάζεις εδώ.