JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Ρουγκάνι έως το 2020.

Η Γιούβε επεκτείνει το συμβόλαιο του Ντανιέλε Ρουγκάνι έως το 2020 και με τους Κιελίνι, Μπαρτσάλι στα πιτς, ο 21χρονος σέντερ μπακ ετοιμάζεται για τον τελικό του Ιταλικού Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Λάτσιο.


Την είδηση της επέκτασεις του συμβολαίου του νεαρού αμυντικού την  μετέφερε ο ίδιος ο μάνατζερ του. Ο Νταβίντε Τόρκια μέσω twitter έσπευσε να ανακοινώσει την συμφωνία με τη Γιουβέντους για την επέκταση του συμβολαίου του Ντανιέλε Ρουγκάνι. 

Ο 21χρονος σέντερ μπακ επέστρεψε μόλις φέτος από τον δανεισμό του στην Κάλιαρι και είχε συμβόλαιο έως το 2019 με την Γιούβε. Τώρα αυτό πήγε μέχρι το 2020, με τις απολαβές του όμως να εκτινάσσονται από τις 160.000 στις 900.000 ευρώ.

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον πιστεύει και έδωσε το ΟΚ στους διοικούντες της ομάδας για να τον δέσει. Αλλωστε πολύ σύντομα θα τον χρειαστεί καθώς τόσο ο Κιελίνι, όσο και ο Μπαρτσάλι θα είναι εκτός υποχρεώσεων για τις επόμενες τρεις βδομάδες, ο πιτσιρικάς κεντρικός αμυντικός θα έχει τις ευκαιρίες του, ξεκινώντας από το Σούπερ Καπ με τη Λάτσιο, που θα παιχτεί στις 8 Αυγούστου στην Σανγκάη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: