JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Υπέγραψε ο Άλεξ Σάντρο, ας δούμε ποιός είναι με αριθμούς.

Ο Βραζιλιάνος Άλεξ Σάντρο υπέγραψε χθες το 5ετες συμβόλαιο του με τη Μεγάλη Κυρία και δήλωσε έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να κερδίσει πολλά με τη Γιούβε. Μετά τις ιατρικές εξετάσεις πήγε στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Corso Galileo Ferraris, για τις υπογραφές.


Πόρτο και Γιουβέντους έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τη μεταβίβαση του Άλεξ Σάντρο, ο ιταλικός σύλλογος θα πληρώσει 26 εκατομμύρια ευρώ. Το αριστερό μπακ, 24 ετών βρίσκεται στο Οπόρτο από το 2011 έχει αγωνιστή έξι φορές στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Με την Πόρτο σκόραρε τρία γκολ σε 137 επίσημους αγώνες, κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα και δύο Σούπερ Καπ της Πορτογαλίας.

Ας δούμε ποιός είναι ο Άλεξ Σάντρο: Είναι 24 χρονών (γεννήθηκε το 1991), έχει λεπτή σωματική διάπλαση και ύψος 1.80m, ο Alex Sandro Lobo Silva όπως είναι το πλήρες όνομα του είναι ένας σκληρός και αθλητικός τύπος. Ένας πολύ δυνατός Fullback, που μπορεί να παίξει εξίσου καλά τόσο στα πλάγια της άμυνας όσο και στο κέντρο της, όταν είναι αναγκαίο, παίζει πιο συχνά κοντά στην γραμμή, είναι καλός στο να προβλέπει τον αντίπαλο του, κλέβει πολύ συχνά τη μπάλα και φεύγει σφαίρα προς την αντίπαλη εστία.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έπαιξε σε 87 παιχνίδια στο πρωτάθλημα με την Πόρτο και πέτυχε 3 γκολ, στο τελευταίο Champions League ήταν ο αμυντικός που έχει κόψει περισσότερες μπάλες (39). Είναι αρκετά καλός στις εκτελέσεις φάουλ, αλλά, πάνω απ 'όλα, ξέρει να βγάζει πολύ καλές σέντρες, όταν φτάσει στο τέλος της γραμμής, λόγω του πολύ καλού αριστερού ποδιού του.

Ο Άλεξ Σάντρο, ένας συνδυασμός αθλητικής εξουσίας όταν πιέζει και μεγάλης ευφυΐας και κατανόησεις του παιχνιδιού, είναι ένα από τα καθαρότερα ταλέντα της γενιάς που κέρδισε, το 2011, το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 με τη Βραζιλία. Μια ομάδα, με προπονητή τον Νέι Φράνκο, ο οποίος υπερηφανευόταν για τους παίκτες του Willian, Coutinho, Όσκαρ, Φερνάντο και Allan. Μεταξύ αυτών ήταν επίσης και ο Alex Sandro, ο οποίος την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο του στην Seleção (έξι, μέχρι σήμερα, οι εθνικές εμφανίσεις του) και το επόμενο έτος κέρδισε το Ολυμπιακό αργυρό στο Λονδίνο το 2012.

Μεγαλώνοντας στην Ατλέτικο Παραναένσε όπου ξεκίνησε την καριέρα του, κατάφερε το 2011, με την νέα του ομάδα Santos, με συμπαίκτες τους Neymar και Danilo, να κερδίσει το Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Peñarol.
Και μετά την επίτευξη αυτή ήρθε η  απογείωση της καριέρας του, με την πρώην ομάδα του Πελέ, ο Alex Sandro με τις εμφανίσεις του κατάφερε να φύγει από τη Βραζιλία για να αρχίσει η περιπέτεια του στην Ευρώπη, με την Πόρτο να τον κάνει δικό της, η ομάδα με την οποία θα πρέπει να γνωρίζει τα πιο σημαντικά στάδια στο Champions League, στέκεται στην αριστερή πτέρυγα της άξια χωρίς δέος και με απόλυτο σεβασμό.

Από 2012/13 έως σήμερα, ο Άλεξ Σάντρο στην Πόρτο ήταν ο παίκτης που πέρασε την μπάλα πάνω (89) και έκλεψε τις περισσότερες μπάλες (65) στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Κατά τις τρεις τελευταίες χρονιές του Champions League, ήταν μεταξύ των καλύτερων αμυντικών που δύσκολα τους παίρνεις τι μπάλα από τα πόδια, μόνο ο Sergio Ramos (43) και τον Dani Alves (38) ήταν πιο πάνω από αυτόν που ανάγκασαν τους αντιπάλους να τους κάνουν φάουλ για να τους σταματήσουν αρκετές φορές με τον Alex Sandro (35).

Τα τρία τελευταία χρόνια παίζει στο Champions League με την πορτογαλική ομάδα, που αποκλείστηκε πέρυσι από την Μπάγερν.

Benvenuto Alex.!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: