JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Γιουβέντους-Ουντινέζε 0-1, γκέλα με το καλημέρα.

Η Γιουβέντους παρουσιάστηκε πολύ αλλαγμένη, γκέλαρε με το καλημέρα στο Juventus Stadium και απέδειξε σε όλους πως η φετινή χρονιά είναι μεταβατική και δύσκολη. Ένα γκολ του Τερό από σέντρα του Παναγιώτη Κονέ έδωσε στην Ουντινέζε τη νίκη με σκορ 1-0 μέσα στο Τορίνο κι ανάγκασε τη Γιουβέντους να ξεκινήσει με ήττα τη φετινή Serie A. Καθοριστικός και ο Καρνέζης με τις επεμβάσεις του. 


Τα προηγούμενα χρόνια η Γιουβέντους έχανε σε κάποιο ματς στην Ιταλία πολύ σπάνια. Φέτος, όμως, ήρθε η ήττα με το «καλημέρα» και μάλιστα μέσα στο σπίτι της! 

Η Ουντινέζε πέρασε με σκορ 1-0 από το Τορίνο χάρη σε γκολ του Τερό στο 78’ και ανάγκασε τους πρωταθλητές, Κυπελλούχους και κατόχους του Σούπερ Καπ Ιταλίας να… κυνηγούν από την 1η αγωνιστική την κορυφή… 

Όταν ο τεχνικός των φιλοξενούμενων έριχνε στο 53΄ τον Κονέ στη θέση του Μπαντού, χωρίς να το γνωρίζει, έκανε την κίνηση-ματ του αγώνα. Περίπου 25 λεπτά αργότερα ο Έλληνας μέσος έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Τερό εντελώς ανενόχλητος, απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Ενώ οι αλλαγές του Αλέγκρι (με εξαίρεση τον Ντιμπάλα που έδωσε κάποια κίνηση), ήταν τραγικές.

Βέβαια, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο χρειάστηκε τόσο η αστοχία των επιθετικών των «μπιανκονέρι» νωρίτερα, όσο και οι καθοριστικές επεμβάσεις του Ορέστη Καρνέζη που δεν νικήθηκε από τους Μάντζουκιτς, Παντόιν, Λιχστάινερ, Κομάν, Πογκμπά ή κάποιον από τους συμπαίκτες τους και κράτησε όρθια την Ουντινέζε στο Juventus Stadium χαρίζοντας της μια πολύ σπουδαία νίκη.


JUVENTUS-UDINESE 0-1

RETI: Thereau 78'
JUVENTUS
: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner (36' st Isla), Pereyra (34' st Llorente), Padoin, Pogba, Evra; Coman (19' st Dybala), Mandzukic,.
A disposizione: Neto, Rubinho, Alex Sandro, Caceres, Vitale, Rugani, Sturaro, Zaza. 

Allenatore: Allegri

UDINESE
: Karnezis; Heurtaux, Danilo, Piris; Edenilson, Bruno Fernandes, Iturra, Badu (8' st Kone), Adnan (41' st Widmer); Thereau, Di Natale (21' st Zapata).
A disposizione: Meret, Perisan, Domizzi, Neuton, Pasquale, Merkel, Pinzi, Perica, Aguirre.

Allenatore: Colantuono



ARBITRO: Mazzoleni
ASSISTENTI: De Luca, Paganessi
QUARTO UFFICIALE: Crispo
ARBITRI D'AREA: Di Bello, Nasca



AMMONITI: 15' pt Piris, 35' pt Heurtaux, 39' pt Padoin, 36' st Adnan


Δεν υπάρχουν σχόλια: