JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Μαρσέιγ-Γιουβέντους 2-0, ανέτοιμη η κυρία.


Η Γιουβέντους ηττήθηκε με 2-0 από τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε η Γαλλική ομάδα σκόρερ οι Alessandrini (35') και Barrada (83'). 


Μέτρια ενφανίστηκε η Γιούβε και δεν κατάφερε πολλά πράγματα, στο 25' αποχώρησε τραυματίας ο Κεντίρα στη θέση του μπήκε ο Στουράρο.
Στο 35' η Μαρσέιγ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ από το γκολ του Αλεσσαντρίνι. Μεγάλες επεμβάσεις από το Μπουφόν που έσωσε την εστία της Γιούβε σε δυο περιπτώσεις. 


Η Γιουβέντους έμεινε με δέκα καθώς ο Lichtsteiner αποβληθεί για διαμαρτυρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το πραγματικό μειονέκτημα, ωστόσο, είναι η ζημία στο μηρό που υπέστη ο Sami Khedira, θα χάσει σαφώς τον τελικό του Σούπερ Καπ εναντίον της Λάτσιο. 


Η Juventus ξεκίνησε το παιχνίδι στη Μασσαλία με σύστημα (4-3-1-2): Με τον Buffon κάτω από τα δοκάρια, τους Lichtsteiner, Bonucci, Caceres και Evra στην άμυνα, Marchisio, Khedira και Pogba στο κέντρο, Pereyra πίσω από τους δυο φορ Mandzukic και Morata.
Στην αποστολη επίσης βρίσκονται οι Neto, Rubinho, Audero, Isla, Zaza, Coman, Padoin, Dybala, Rugani, Sturaro, Vitale, Parodi, Tello, Cerri, Vadala.

Η Olympique Marsiglia ξεκίνησε με σύστημα (4-2-3-1): με τον Mandanda στην εστία, τους Djadjédjé, Nkoulou, Rekik και Mendy στην άμυνα, Sparagna, Lemina; Alessandrini, Barrada, Thauvin;  Batshuayi.
A disposizione: Pelé, Aloé, Romao, Ocampos, Nkoudou, Sarr.


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ουτε ξερουν τη θελουν η επηθετηκη μια κομουλα τρεχουν σαν τα γηδια