JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Νίκη για τη Γιούβε απέναντι στην primavera με 1-0.


Οι οπαδοί της Γιουβέντους κατέκλυσαν χθες τη Villar Perosa για δουν από κοντά τα ινδάλματα τους (παλιά και νέα), σε ένα απόγευμα που θα θυμούνται, ήταν εκεί και είδαν τον Πολ Πογκμπά να επισφράγισε τη νίκη με 1-0 για την πρώτη ομάδα απέναντι στους νέους της primavera.


Οι οπαδοί είχαν επίσης της ευκαιρία να δουν από κοντά το σκουντέτο, το ιταλικό Κύπελλο και το Σούπερ Καπ καθώς και τα τρία τρόπαια παρέλασαν γύρω από το γήπεδο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, οι 5.000 θεατές που ήταν παρόντες στο είδαν επίσης έναν πολύ αμφίρροπο αγώνα.

Στο παιχνίδι οι άνδρες του Massimiliano Allegri, ξεκίνησαν δυνατά, με τους νεαρούς της Prinavera να αντιστέκονται  αποφασιστικά με τον τερματοφύλακα τους Emil Audero να λέει όχι στους Mario Mandzukic και Simone Zaza δύο φορές πριν ο Paul Pogba ανοίξει τελικά το σκορ με ένα εξαιρετικό γκολ τέσσερα λεπτά πριν την συμπλήρωσει μισής ώρας παιχνιδιού.


Ο Paulo Dybala έφτασε κοντά στο διπλασιασμό των γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η κυριαρχία της Γιουβέντους συνεχίστηκε και μετά το ημίχρονο. 70 λεπτά έπαιξαν οι δυο ομάδες, με το διαιτητή Luca Pairetto να ρίχνει την αυλαία στην ψυχαγωγία των οπαδών σε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα μετά το τέλος του ματς περιχαρής οι υποστηρικτές έσπευσαν στο γήπεδο για να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους παίκτες της ομάδας.


Πριν από το παιχνίδι η ομάδα επισκέφτηκε τη Βίλλα της οικογένειας Ανιέλι που τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: