JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Μεταβατική χρονιά που θέλει πολύ δουλειά και μεγάλη προσοχή


Η Γιουβέντους παρουσιάστηκε πολύ αλλαγμένη σε σχέση με πέρυσι, γκέλαρε με το καλημέρα στο Juventus Stadium και απέδειξε σε όλους μας πως η φετινή χρονιά είναι μεταβατική, όχι πως δεν το γνωρίζαμε, αλλά πλέον το επιβεβαιώσαμε, το παιχνίδι που έκανε η Γιουβέντους δεν το λες κι άσχημο αλλά φαίνεται ξεκάθαρα πως λείπει ο παίκτης που θα στέλνει με ευκολία τι μπάλα στο πλεχτό. 


Στο πρώτο μέρος η Ουντινέζε δεν πάτησε περιοχή με τη Γιούβε να χάνει κάποιες ευκαιρίες που αν ήταν εκεί ένα δυνατό φορ σίγουρα θα άνοιγε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60' οι παίκτες της Ουντινέζε ξεθάρρεψαν και τελικά στο 78' πήραν μια σπουδαία νίκη. Η Γιουβέντους στο τέλος ήταν πολύ άναρχη χωρίς πλάνο και με έναν πανικό προσπαθούμε με γεμίσματα μήπως και καταφέρει να ισοφαρίσει.

Ο Αλέγκρι σήμερα δεν έκανε καλή διαχείριση του ρόστερ με αποκορύφωμα την αλλαγή του Λιχτστάινερ με τον Ίσλα.!!! Έλεος ποιόν Ίσλα. Ξέραμε πως η ομάδα φέτος θα είναι αλλαγμένη καθώς ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες και θέλουν λίγο χρόνο να μπουν στο κλίμα, ο Πογκμπά θα πρέπει να μάθει την νέα του θέση στην ομάδα, έλειπε ο Μαρκίσιο που φέτος πιστεύω πως θα είναι ο καταλύτης της ομάδας, έλειπε επίσης και ο Μοράτα που έχει κάποια μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα και κάποιοι παίκτες που έπαιξαν σήμερα δεν μπορούν να φορούν την βαριά φανέλα της Γιουβέντους, δεν θα πω ονόματα όλοι μας τους βλέπουμε.
Ο Ντιμπάλα πιστεύω πως θα έπρεπε να ξεκινήσει βασικός, όχι ότι ο Κομάν δεν μας έδειξε καλά στοιχεία αλλά θέλει δουλειά στα τελειώματα του που είναι μέτρια για να μην πω τραγικά. Ο Ίσλα τέλος δεν κάνει ούτε για να κουβαλάει τα νερά στη Γιούβε.

Πλέον ο Αλέγκρι και οι παίκτες μας έχουν μια βδομάδα για να προετοιμαστούν και να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, ακολουθεί το ματς στο Ολίμπικο της Ρώμης και μια δεύτερη ήττα θα μας βάλει πραγματικά δύσκολα φέτος. 

Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως γρήγορα θα βρούμε τα πατήματα μας και θα αρχίσει η ομάδα να ρολάρει, αρκεί ο Μίστερ να βρει τους έντεκα που θα είναι βασικοί.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

εγω αυτο που ηδα μια απ/ τα ηδια ενα τσουρμο πεχτες πεζαν χωρης καν να γνορηζουν τη θελουν μες το γηπεδο δεν μπορο να διανοηθο να εχεις τζατζα ντημπαλα μαζουκητς κε να πεζης με 10 αμηντηκη ελεος θα πο μια κουβεντα ο αλεγγρη εβαλε δησκολα στον εαυτοτου κε τον βλεπο αντιος αμηγγο