JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Αύριο έχει Super Coppa Italiana.


Ο Massimiliano Allegri στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν της Γιούβε, στον τελικό του Σούπερ Καπ εναντίον της Λάτσιο στη Σαγκάη 
στις 8 Αυγούστου θα κατέβει με κάποιες ελλείψεις (Κιελίνι, Κεντίρα, Μοράτα) θα δοκιμάσει ωστόσο τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, με νέα πρόσωπα καθώς η Γιούβε βρίσκεται σε φάση ανανέωσεις και θα παίξει για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην μακρινή Κίνα, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 τοπική ώρα (14:00 ώρα Ιταλίας - 15:00 ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Rai Uno. 

Όπως γράφει η «Tuttosport», εν όψει του τελικού στο σούπερ Καπ, ο Allegri θα κάνει διάφορες εκτιμήσεις: θα δοκιμάσει να παίξει με 4-3-1-2 ή 4-3-3, αλλά πιο πιθανό φαντάζει το 3-5-2. Ο προπονητής των πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ιταλίας θα αποφασίσει μετά την τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί παραμονή του αγώνα κατά της Λάτσιο. 

Ο Massimiliano Allegri θα πρέπει να διαλύσει τις αμφιβολίες που έχει τελευταία για τον σχηματισμό της ομάδας. Ο προπονητής, στην πραγματικότητα, πρέπει να επιλέξει αν θέλει να παίξει με σύστημα 3-5-2 ή 4-3-1-2. Το πιο πιθανό είναι να προτιμήσει το 3-5-2, λόγο των ελλείψεων που έχει η ομάδα. Έτσι η πιθανοί έντεκα θα είναι ο Μπουφόν στην εστία, Μπονούτσι, Κάσερες και Μπαρτζάλι στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή, στις πτέρυγες θα παίξουν οι Λιχστάινερ στα δεξιά και Εβρά στα αριστερά, στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μαρκίσιο με τον Πογκμπά και  όπως φαίνεται ο Στουράρο μέχρι στιγμής έχει ένα πλεονέκτημα σε σε σχέση με τον Περέιρα για μια θέση από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Στην επίθεση τέλος, με την γνωστή απουσία του Μοράτα ο Αλέγκρι αναγκαστηκά θα παίξει με δυο, αυτοί θα είναι οι Μάντζουκίτς μαζί με τον Ντιμπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: