JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Μπουφόν: "Δεν θέλω τη Ρεάλ γιατί την αποκλείσαμε 3 φορές"

Η Γιουβέντους βρίσκεται από χθες στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τονΛουίτζι Μπουφόν να τονίζει πως δεν θέλει αντίπαλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης την Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι η “Μεγάλη Κυρία” έχει αποκλείσει τρεις φορές στο παρελθόν τους “μερένχες”.

“Δεν θέλω την Ρεάλ Μαδρίτης. Την φοβάμαι επειδή την έχω συναντήσει τρεις φορές και την έχω αποκλείσει ισάριθμες. Οπότε κάποια στιγμή με τον νόμο των πιθανοτήτων... Αν είναι να αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης, ελπίζουμε αυτό να γίνει αργότερα καθώς θα σημαίνει πως θα έχουμε κάνει ακόμα ένα βήμα προς τα εμπρός", είπε αρχικά ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους και αναφέρθηκε στη συνέχεια στην πρόκριση επί της Σέλτικ, λέγοντας:

"Είμαστε ήδη ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αν σκεφτούμε πως πριν 15 μήνες είχαμε τερματίσει στην 7η θέση της Serie A για δεύτερη συνεχόμενη φορά, πιστεύω πως έχουμε πετύχει έναν σημαντικό στόχο".

Όσο για το ενδεχόμενο η Γιουβέντους να βρεθεί στον τελικό του Γουέμπλεϊ ο διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας τόνισε:

“Χρειάζεται πολλή τύχη για να φτάσεις στον τελικό σε αυτές τις διοργανώσεις. Το είδαμε την Τρίτη, στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ Μαδρίτης, ένα παιχνίδι που ήταν στα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν κοντά να περάσει, όμως ένα τυχαίο γεγονός, ένα μοιραίο λάθος έφερε την Ρεάλ Μαδρίτης στην επόμενη φάση. Πρέπει να έχεις ικανότητα αλλά και τύχη". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: