JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ο μύθος της ευνοημένης Γιούβε για ακόμα μια χρονιά καταρρίπτεται.


Οι Ιταλοί έκαναν έρευνα για όλες τις φάσεις της φετινής Serie A και έβγαλαν το πως θα ήταν η βαθμολογία αν οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν μόνο σωστές...
Μπορεί εμείς να λέμε για τα δικά μας «κοράκια», όμως οι... arbirti στην Ιταλία έχουν ακούσει φέτος τα χειρότερα από τους δημοσιογράφους μετά από καραμπινάτες λάθος υποδείξεις που έχουν διαμορφώσει αποτελέσματα. Οι γείτονες λοιπόν έβαλαν σε λειτουργία την εφαρμογή «Moviola», το γνωστό slow motion και έδωσαν στη δημοσιότητα το πως θα είχε διαμορφωθεί βαθμολογία του Campionato αν δεν υπήρχε το παραμικρό διαιτητικό σφάλμα.

Εχουμε και λέμε, η Γιουβέντους θα ήταν ούτως ή άλλως στην 1η θέση, όμως οι ομάδες που έπρεπε να είναι από κάτω της είναι οι Φιορεντίνα και Ρόμα, με τους Τζαλορόσι να είναι οι πιο αδικημένοι, αφού έχουν -6 πόντους. Οσον αφορά την πιο ευνοημένη ομάδα της Serie A, αυτή είναι η Μίλαν αφού σύμφωνα με την έρευνα έχει 9 πόντους περισσότερους από αυτούς που θα έπρεπε να έχει, ενώ δεύτερη σε αυτή την κατηγορία είναι η Ουντινέζε που βρίσκεται στο +7. Μοναδικές που έχουν τη... σωστή συγκομιδή είναι η Κατάνια (45) και η Μπολόνια (35).


*Γιουβέντους και Λάτσιο είναι υπογραμμισμένες από τους Ιταλούς επειδή συνεχίζουν στην Ευρώπη.

Σημειώνεται πάντως ότι το 1981 μετά το ντέρμπι Γιουβέντους-Ρόμα που θα έκρινε τον τίτλο εκείνη τη σεζόν και την περίφημη υπόθεση «Τουρόνε» είχε βγει από τον Τύπο ότι ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ των Τζαλορόσι. Πριν λίγο καιρό ο άνθρωπος που εισήγαγε την τεχνολογία «Moviola», Κάρλο Σάσι, παραδέχθηκε ότι είχε πειράξει το αποτέλεσμα για να φανεί ότι δεν υπήρχε οφσάιντ, με σκοπό να μην χαλάσει το στόρι που είχαν στο μυαλό τους οι τιφόζι της Ρόμα, η οποία χτυπούσε το Scudetto.

Δεν υπάρχουν σχόλια: