JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Περιορίστηκαν η ζημιές.

Η ζημιές που είχε η Γιουβέντους, περιορίστηκαν στο μισό από τις περσινές, όπως παρουσίασε ηΓιουβέντους για το οικονομικό έτος 2012.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι "μπιανκονέρι", την κατάκτηση του πρωταθλήματος ακολούθησε ζημιά που έφθασε τα 48,7 εκατομμύρια ευρώ.

Η οικονομική... πρόοδος ωστόσο, σε σχέση με την περασμένη σεζόν, σημειώθηκε λόγω της λειτουργίας του νέου γηπέδου της "μεγάλης Κυρίας" από την περίοδο 2011-12, χωρητικότητας 40.000 θεατών.

Το νέο γήπεδο οδήγησε στην αύξηση των συνολικών εσόδωνκατά 24,2% και έφθασαν τα 213,8 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα από τα εισιτήρια αυξήθηκαν κατά20,3 εκατ. ενώ τα έσοδα από χορηγίες και διαφημίσεις ανέβηκαν κατά 10,2 εκατ.

Εν τω μεταξύ, στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας περιόδου 2012-13 που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο η ομάδα του Τορίνου παρουσίασε κέρδη 11,3 εκατ.καθώς το πρώτο εξάμηνο τα έσοδα έφτασαν τα 149 εκατ.σημειώνοντας μία αύξηση74,9% συγκρινόμενα με εκείνα της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Από αυτό το ποσό τα42.8 εκατ. προέρχονται από την συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά οι άνθρωποι της "Γιούβε", εκτιμούν ότι στο τέλος της χρονιάς, η ομάδα θα παρουσιάσει ζημιές, γεγονός που οφείλεται στο υψηλό κόστος που είχε η ανανέωση της ομάδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: