JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ντελ Πιέρο: "Για τη Γιουβέντους δεν υπάρχουν όρια"

Το τελευταίο δίμηνο της σεζόν, όπου θα κριθούν όλα, φτάνει και η Γιουβέντους ετοιμάζεται να μπει σε αυτό έχοντας την ευχή του παντοτινού αρχηγού της.
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport και έδωσε το σύνθημα στην ομάδα του, μιλώντας παράλληλα για τη φανέλα του που έμεινε χωρίς κάτοχο, για τον Πολ Πογκμπά αλλά και για τον Φραντσέσκο Τότι.

«Σίγουρα δε θα άφηνα ποτέ τους τιφόζι της Γιουβέντους και νομίζω πως όπως κι αν έχουν έρθει τα πράγματα, δεν τους έχω αφήσει και δεν με έχουν αφήσει. Η σχέση μου με όλους τους οπαδούς της Γιούβε είναι αναλλοίωτη. Συχνά δείχνουν στην τηλεόραση σκηνές από το τελευταίο ματς στο Τορίνο στη φιέστα με την Αταλάντα αλλά δε χρειάζεται να δω αυτές τις εικόνες για να ξανασκεφτώ τι ένιωσα. Αυτό που μου πρόσφεραν οι οπαδοί εκείνη την ημέρα είναι πιο σημαντικό από γκολ, νίκες και τίτλους», τόνισε αρχικά ο Ντελ Πιέρο και στη συνέχεια έστειλε μήνυμα σε Αντόνιο Κόντε και πρώην συμπαίκτες: «Η Γιουβέντους που χτίζεται είναι μια ομάδα χωρίς όρια. Το απέδειξε πέρυσι με την κατάκτηση του Scudetto ενώ κανείς δεν το περίμενε όταν άρχιζε η σεζόν, το αποδεικνύει και φέτος με την ως τώρα πορεία της. Δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει η σεζόν αλλά πρέπει να σκέφτονται ότι για τη Γιουβέντους δεν υπάρχουν όρια».

Σχετικά με το Νο10, που παραμένει χωρίς κάτοχο μετά την αποχώρηση του, ο «Αλεξ» είπε πως «το Νο10 είναι μια κατηγορία παικτών, όχι ένας αριθμός στη φανέλα. Για μένα το Νο10 είναι ο παίκτης που συνδυάζει πάθος και φαντασία, που είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Οπως είπα το καλοκαίρι πάντως, έτσι λέω και τώρα, ότι δε θα πρέπει να αποσυρθεί το Νο10 από τη Γιούβε. Κάθε μικρό παιδί πρέπει να ονειρεύεται ότι μια μέρα θα καταφέρει να φορέσει αυτή τη φανέλα όπως το ονειρευόμουν κι εγώ πιτσιρικάς ή όπως το ονειρεύονταν άλλοι πριν από μένα. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί ο κατάλληλος και όλα θα γίνουν όπως πρέπει».

Από εκεί και πέρα, ο Ντελ Πιέρο έκανε ένα σχόλιο για έναν πιτσιρικά που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτό το επίπεδο αλλά και ένα σχόλιο για έναν άλλον που έχει αποδείξει ποιος είναι... Πολ Πογκμπά και Φραντσέσκο Τότι.

«Για τον Πογκμπά μία ευχή έχω μόνο... Να παραμείνει προσγειωμένος όπως είναι τώρα. Είναι μεγάλο ταλέντο και ήδη, από την πρώτη του σεζόν στη Γιουβέντους, δείχνει τι μέλλον έχει. Είναι η απόδειξη ότι αν είσαι πραγματικά καλός, μπορείς να σταθείς σε αυτό το επίπεδο όσο μικρός κι αν είσαι», είπε για τον νεαρό Γάλλο των Μπιανκονέρι και στη συνέχεια μίλησε για τον Τότι.

«Ενα από τα κριτήρια για την αξία ενός ποδοσφαιριστή είναι το ποιοι είναι οι αντίπαλοι του. Για μένα ο Φραντσέσκο ήταν ένας σπουδαίος αντίπαλος, όπως εγώ για αυτόν, αλλά και ένας σπουδαίος συμπαίκτης στην εθνική ομάδα. Εχουμε μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση ο ένας για τον άλλον, μέσα και έξω από το γήπεδο. Οποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο είναι δεδομένο ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση κάποιον σαν αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: