JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Μπέμπε Μαρότα: "Ο Κόντε στην Γιουβέντους για πολλά χρόνια"

Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο Μπέμπε Μαρότα έβαλε τέλος στις όποιες φήμες κυκλοφόρησαν για το μέλλον του Αντόνιο Κόντε. Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους αναφέρθηκε και στο εχθρικό κλίμα που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους μακριά από το Τορίνο.
Ο Αντόνιο Κόντε μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Μπολόνια είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για την αντιμετώπιση που έχει τόσο ο ίδιος όσο και η Γιουβέντους τονίζοντας ότι αισθάνεται ότι μόνο αν φύγει από την Ιταλία θα καλυτερεύσει η κατάσταση. Ο Μαρότα όμως, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

«Ήταν ένα σχόλιο μετά το τέλος ενός αγώνα. Ο Κόντε είναι ένας σπουδαίος προπονητής κι ελπίζω να παραμείνει στην Γιουβέντους για πολλά χρόνια. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι πολλοί σαν τον Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα τον έχουμε για πολλά χρόνια».

Στη συνέχεια ο Μαρότα αναφέρθηκε και στο κλίμα που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι. «Η κατάσταση επιδεινώνεται. Όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας πάντα μας συνοδεύει ένοπλη η αστυνομία. Φαίνεται σαν να έχουμε επιστρέψει στις ρωμαϊκές αρένες με τους μονομάχους. Τελικά ότι και να κάνουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, είναι τέτοια η κουλτούρα εδώ στην Ιταλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: