JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Κιελίνι: "Θέλω να αποφύγουμε την Πόρτο"

Μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ να υπάρχουν ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Τζιόρτζιο Κιελίνι αποκάλυψε ότι δεν επιθυμεί την Πόρτο για αντίπαλο.
Ο αμυντικός της Γιουβέντους αρχικά τόνισε πως η ομάδα του ουσιαστικά έχει πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, είναι αδύνατον να μείνουμε εκτός συνέχειας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, πάντως, είναι να παίξουμε όπως στη Σκωτία, να δείξουμε πως αξίζουμε να βρισκόμαστε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρουμε άλλη μία νίκη. Κάθε αποτέλεσμα μετράει, τόσο για την ομάδα μου, όσο και για την Ιταλία, γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε», είπε ο Κιελίνι.

Στη συνέχεια ο διεθνής Ιταλός αμυντικός αποκάλυψε ποια ομάδα θέλει να αποφύγει στην επόμενη φάση του θεσμού. «Θα σας αποκαλύψω ποια ομάδα θα ήθελα να αποφύγουμε. ΤηνΠόρτο. Λίγοι την υπολογίζουν, αλλά είναι μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες και έχει ένα καλό σύνολο. Η ομάδα αυτή μπορεί να κάνει ζημιά σε όποιον την υποτιμήσει. Για αυτό, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να παίξουμε με τους Πορτογάλους», τόνισε ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Κιελίνι στάθηκε στη νίκη της Μίλαν επί τηςΜπαρτσελόνα και το πόσο σημαντικές είναι για το ιταλικό ποδόσφαιρο τέτοιες νίκες. «Σε αυτό το επίπεδο όταν δεν παίζεις με πάθος, μπορεί να υποστείς ήττα από κάθε ομάδα. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά με τη Μίλαν δεν έπαιξε καλά. Μακάρι να γίνει κάτι ανάλογο και στον επαναληπτικό, ώστε να προκριθεί η ιταλική ομάδα. Όπως περιμένω τα καλύτερα και από τις ομάδες που συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι επιτυχίες είναι σημαντικές για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Μας ανεβάζουν στη βαθμολογία και μας επιτρέπουν να έχουμε περισσότερες ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: