JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Κατέθεσε ξανά ο Κόντε.

Μετά τον Αντρέα Ρανόκια, ήταν η σειρά του Αντόνιο Κόντε να πάει στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα Στέφανο Παλάτσι για να καταθέσει για τη σεζόν 2008-09.

Εκείνη τη χρονιά ο Κόντε ήταν προπονητής της Μπάρι, στην οποία αγωνιζόταν και ο Ρανόκια. Η ποινική δικαιοσύνη έβαλε στο αρχείο τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς δεν προέκυψε κάτι μεμπτό αλλά ο Παλάτσι, που δουλεύει με τον δικό του... ξεχωριστό τρόπο, αποφάσισε να καλέσει τους πάντες από εκείνη την ομάδα για καταθέσεις ώστε να δει αν προκύπτει κάτι για τον Κόντε ή τον Ρανόκια.


Από τις καταθέσεις όλων των ποδοσφαιριστών δεν προέκυψε τίποτα, ο Ρανόκια πήγε στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα πριν λίγες μέρες για να πει κι αυτός την άποψη του και τη Δευτέρα βρέθηκε εκεί και ο Κόντε. Ο προπονητής της Γιουβέντους παρέμεινε για τρεις ώρες στο γραφείο και κατά την αποχώρηση του μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.


«Νομίζω ότι πήγε καλά. Καθυστερήσαμε τόσο γιατί κάναμε μια μεγάλη παύση για καφέ, τσάι κλπ... Είχαμε μια καλή συζήτηση, μου έκανε τις ερωτήσεις που ήθελε, του έδωσα τις απαντήσεις μου και νομίζω ξεκαθαρίσαμε τα πάντα. Ηταν μια συζήτηση για τα πάντα και είμαι σίγουρος ότι δε θα έχουμε πάλι προβλήματα όπως αυτά του καλοκαιριού», τόνισε αρχικά ο Κόντε και σε ερώτηση για το αν το κλίμα ήταν περίεργο μετά από όσα είχε πει εναντίον του Παλάτσι το καλοκαίρι, απάντησε: «Οχι. Καθόλου περίεργο. Το καλοκαίρι μίλησα από καρδιάς γιατί είχα δίκιο και όταν μιλάς έτσι δε μετανιώνεις».


Σύμφωνα και με το Sky Sport Italia, ο Κόντε δεν κινδυνεύει με τιμωρία καθώς κανείς δεν έχει καταθέσει κάτι εναντίον του (όπως κανείς δεν κατέθεσε κάτι εναντίον και του Ρανόκια). Οσο για τον Κουτούζοφ, παίκτη της Μπάρι εκείνη τη σεζόν, που πριν αρκετούς μήνες είχε πει σε δηλώσεις του στον Τύπο ότι ο Κόντε είπε στους παίκτες του «κάντε ό,τι θέλετε», όταν πήγε για κατάθεση στον Παλάτσι ξεκαθάρισε ότι «είχαμε εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο και ήμασταν πιο χαλαροί, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, στις τελευταίες αγωνιστικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: