JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Κόντε: "Πάμε στο Μόναχο με αυτοπεποίθηση"

Η νίκη επί της Ιντερ στο Μιλάνο ουσιαστικά κλειδώνει το Scudetto αλλά ο προπονητής της Γιουβέντους θεωρεί πως τίποτα δεν τελείωσε ακόμη, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στην Μπάγερν.
«Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ καλή Ιντερ. Οπως είπα και χθες, η Ιντερ σε ένα ματς μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε οπότε αυτό το αποτέλεσμα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Ημασταν καλύτεροι από ό,τι τον Νοέμβριο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν ό,τι έπρεπε. Οι αγώνες με την Ιντερ είναι πάντα αγώνες με "α" κεφαλαίο», είπε αρχικά ο Αντόνιο Κόντε και σε ερώτηση για το αν η μάχη του τίτλου έχει κριθεί, απάντησε: «Βάλαμε ακόμη ένα λιθαράκι με τη σημερινή νίκη για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και κάναμε ένα βήμα μπροστά αλλά οι Νάπολι και Μίλαν περιμένουν ένα στραβοπάτημα μας για να μειώσουν τη διαφορά».

Οπως και να έχει, το μυαλό όλων στις τάξεις της Γιουβέντους, πλέον, είναι στο Μόναχο όπου την Τρίτη περιμένει η Μπάγερν στον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

«Η Γιούβε πάει στο Μόναχο με αυτοπεποίθηση. Θα αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα αλλά κι εμείς είμαστε μια ομάδα που χτίζεται σωστά. Στην Ιταλία είμαστε στο σωστό δρόμο, τώρα θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και στην Ευρώπη».

Αμέσως μετά, για να βάλει ένα οριστικό τέλος στα δημοσιεύματα μέρους του Τύπου, ο Κόντε είπε πως «με στενοχωρεί το να βλέπω στα ΜΜΕ σενάρια που δεν καταλαβαίνω πώς προκύπτουν. Αλλα λέω εγώ, αλλιώς τα ερμηνεύουν κάποιοι. Κάποια μέρα, στο μέλλον, μπορεί να πάω στο εξωτερικό αλλά το παρόν μου είναι στη Γιουβέντους».

Τέλος, ερωτηθείς για την απόφαση του να παρατάξει τους Μπιανκονέρι με επιθετικό δίδυμο Μάτρι-Κουαλιαρέλα, είπε ότι «κανείς δεν κάνει τέτοιο rotation στην επίθεση όπως η Γιουβέντους. Ο Κουαλιαρέλα έχει παίξει και σε άλλα σημαντικά ματς και συχνά ήταν βασικός φέτος σε μεγάλους αγώνες. Εμπιστεύομαι πάντα το βλέμμα στο μάτι ενός παίκτη μου γιατί ξέρω ότι σπάνια δεν είναι ειλικρινές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: