Στην τσιμπίδα του νόμου πιάστηκε ο Νίκλας Μπέντνερ. Ο Δανός επιθετικός της Γιουβέντους συνελήφθη επειδή οδηγούσε ανάποδα (!) σε κεντρικό δρόμο της Κοπεγχάγης ενώ φαίνεται πως δεν πέρασε και το αλκοτεστ στο οποίο υποβλήθηκε.
Όπως αναφέρει η δανέζικη ιστοσελίδα bt.dk, ο Μπέντνερ ο οποίος βρισκόταν στην Κοπεγχάγη για το Σαββατοκύριακο (είναι τραυματίας και η επιστροφή του στις υποχρεώσεις της Γιουβέντους αναμένεται στο τέλος του μήνα) συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής αφού πιάστηκε να οδηγεί ανάποδα σε κεντρικό δρόμο.
Μάλιστα, τα άσχημα για τον Δανό επιθετικό δεν σταμάτησαν εδώ, αφού απέτυχε να περάσει το αλκοτέστ της τροχαίας και αυτό είχε ως συνέπεια την σύλληψή του.

Το συμβάν το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Αγαπητοί φίλοι με τιμώρησαν για οδήγηση σε κατάσταση μέθης χθες το βράδυ. Ήταν ένα ήσυχο βράδυ, αλλά θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους τους φίλους μου. Δεν είναι σωστό να πίνεις και να οδηγείς. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη».

Ο Μπέντνερ αναμένεται το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Άρσεναλ, αφού στην Γιουβέντους δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει.