JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ματέους: "Αν περάσει η Γιούβε θα λυγίζουν όλοι και θα κατακτήση το Champions League"

Ο Λόταρ Ματέους έχει γράψει τη δική του ιστορία με την Μπάγερν Μονάχου και θέλει να τη δει να προχωράει αλλά δεν κρύβει και την εκτίμηση του για τη Γιουβέντους.

Στις τάξεις των δύο ομάδων έδειξαν αλληλοσεβασμό στις δηλώσεις τους. «Με εξαίρεση την Μπαρτσελόνα ήταν η χειρότερη κλήρωση που μπορούσαμε να έχουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Τόνι Κρόος από την πλευρά των Βαυαρών ενώ και από τις δηλώσεις των ανθρώπων των Μπιανκονέρι προκύπτει η αναγνώριση της αξίας του αντιπάλου, την οποία χρίζουν και φαβορί.

Ο Ματέους, ιδιαίτερα αγαπητός στην Ιταλία λόγω όσων είχε πετύχει με την Ιντερ στα τέλη της δεκαετίας του '80, μίλησε στο ItaSportPress για την κλήρωση του Champions League και τόνισε πως αν η Γιουβέντους καταφέρει να αποκλείσει την Μπάγερν τότε η τελευταία της ανάμνηση από τη φετινή διοργάνωση θα είναι η απονομή της κούπας!

«Θα είναι δύο εκπληκτικά παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ομάδες που πάνω-κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο. Η Μπάγερν είναι θεωρητικά το φαβορί για τους περισσότερους αλλά εγώ στα δύο παιχνίδια με τη Σέλτικ και ειδικά στη Γλασκώβη είδα μια πολύ οργανωμένη Γιουβέντους που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και δεν επηρεάζεται. Ο Αντόνιο Κόντε έχει κάνει τρομερή δουλειά και έχει μεταδώσει ξανά τη νοοτροπία του νικητή. Αν η Μπάγερν δεν πάρει καλό σκορ στο πρώτο ματς στο Μόναχο τότε στο Juventus Stadium η Γιούβε θα είναι το φαβορί γιατί η ατμόσφαιρα και το πάθος των τιφόζι θα σπρώξει την ομάδα», είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και όταν του ζητήθηκε μια πρόβλεψη, έδωσε την ακόλουθη απάντηση.

«Η Μπάγερν είναι πιο έμπειρη αλλά όταν μιλάμε για 180 λεπτά αυτό το πλεονέκτημα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο πιστεύουμε. Αν, πάντως, προκριθεί η Γιουβέντους τότε προσωπικά πιστεύω ότι θα κατακτήσει και το Champions League γιατί ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση που θα έχει θα λυγίσουν όποιο εμπόδιο βρεθεί μπροστά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: