JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

2 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση για τον Μάσιμο Καρέρα για το τροχαίο.

Στη Γιουβέντους είναι σε κατάσταση σοκ. Τα γεγονότα είναι πολύ ευαίσθητα και σοβαρά και των οποίων πρωταγωνιστής είναι ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε, δηλαδή ο Μάσιμο Καρέρα ο οποίος ηγήθηκε της Γιουβέντους στο πρώτο μέρος της σεζόν, κερδίζοντας μεταξύ άλλων, το ιταλικό Σούπερ Καπ στο Πεκίνο το καλοκαίρι, απέναντι στη Νάπολι. 

Ο βοηθός προπονητή της Γιουβέντους έχει μόλις καταδικαστεί σε 2 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση για διπλή ανθρωποκτονία από αμέλια στο Μπέργκαμο σε ένα τρομερό τροχαίο. Η απόφαση εκδόθηκε στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, η ποινή ως τόσο μπορεί να  μειωθεί.


Ολα έγιναν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς του 2011, όταν κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Α4, δύο κορίτσια από το Μπέργκαμο 23 ετών, τα οποία ταξίδευαν πάνω σε μια μοτοσικλέτα έχασαν τη ζωή τους. 


Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει ποινή για τον Καρέρα 3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκισης. Ο δεύτερος αυτοκινητιστής που εμπλέκονται στο τραγικό τροχαίο ατύχημα, Paul braggino, καταδικάστηκε σε 2 χρόνια και 4 μήνες (το αίτημα ήταν για 2 χρόνια και 8 μήνες), ενώ στον τρίτο, Paul Bertacchini, ο οποίος είχε παραιτηθεί από την συντετμημένη δίκη αναβλήθηκε για να δικαστεί άλλη φορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: