JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Λίπι: "Ο Conte είναι ο πρωταγωνιστής της επιτυχίας της Γιουβέντους"

Ο πρώην προπονητής της Γιούβε και της εθνικής Marcello Lippi μίλησε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Super 8" στο Rai Sport 1 και είπε: "Ο Conte είναι ο πρωταγωνιστής της επιτυχίας της Γιουβέντους, ο Αντόνιο ήταν πραγματικά πολύ καλός - δήλωσε ο Λίπι - είχε πάντα την υποστήριξη της διοίκησης και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της Γιουβέντους τα τελευταία δύο χρόνια, εκτός από την τόλμη και την αποφασιστικότητα, φαίνεται να έχουν προγραμματιστεί σωστά και συνεχίζουν να είναι προσηλωμένοι στο αποτελέσματα". 

Ο Λίπι μίλησε επίσης και για τον τωρινό προπονητή της εθνικής Τσέζαρε Πραντέλι: "Μου αρέσει πολύ το έργο του Πραντέλι στην εθνική μετά από το Μουντιάλ στη Νότια Αφρική ήταν εξαιρετικό, έχει χτίσει μια ομάδα σημαντική, με νέους παίκτες που έρχονται στην ομάδα  να κάνουν σημαντική δουλειά, αλλά διατηρώντας και του μεγάλους παίκτες όπως οινΜπουφόν, Πίρλο και De Rossi που με τη σωστή εμπειρία θα κάνουν μια ομάδα που προορίζεται να κάνει μεγάλα πράγματα. Μου αρέσει ιδιαίτερα η ομάδα που έχει καταφέρει να χτίσει, υπάρχει ενθουσιασμός και νομίζω μοιάζει με εκείνη την ομάδα του 2006".

 Τέλος μίλησε και για το θέμα του ρατσισμού που τώρα τελευταία έχει εμφανιστεί έντονα στα ιταλικά γήπεδα: "Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να εγκαταλείψει το γήπεδο για τα ρατσιστικά συνθήματα". -. Δήλωσε ο Λίπι - επίσης ο διαιτητής μπορεί να σταματήσει το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: