JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ανιέλι: "Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει χάσει τη σημασία του"

Ο Πρόεδρος της Γιούβε Andrea Agnelli βρέθηκε στο Μιλάνο σε ένα συνέδριο με θέμα "το ποδόσφαιρο που θέλουμε", στο συνέδριο αυτό μαζεύτηκαν όλοι η παράγοντες που κινούνται γύρω από το ποδόσφαιρο, μεταξύ άλλον εκεί ήταν ο Giovanni Malago ο Πρόεδρος της Coni και ο πρόεδρος της FIGC Giancarlo Abete όπως και ο πρόεδρος της Serie A, Maurizio Beretta και ο πρόεδρος της Serie B Andrea Abodi, όπως και αρκετοί ακόμα.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους στην παρέμβαση του έδωσε τα εύσημα στην ομάδα και στους τεχνικούς διευθυντές: "Σας ευχαριστώ για όλες τις φιλοφρονήσεις σας, αλλά όλες πρέπει να στραφούν προς την ομάδα το προπονητικό τιμ και τους Marotta και Paratici".

Στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση που έχει περιέλθει το ιταλικό ποδόσφαιρο: "Οι οικονομικές εξελίξεις δεν μπορούν να περάσουν από τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Η κατάσταση του ιταλικού ποδοσφαίρου είναι πολύπλοκη. Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει χάσει τη σημασία του, Το πρωτάθλημα μας δεν είναι πλέον ο τελικός προορισμός μεγάλων παικτών, όπως αποδεικνύεται από την κίνηση της Μίλαν, η οποία πέρυσι πούλησε δύο από τους καλύτερους παίκτες της για χάρη των εκατομμυρίων. Πλέον υπάρχει ένας λόγος που πρέπει να κάνουμε κάτι. Ο Abete, όταν λέει ότι είμαστε πλέον στην τέταρτη θέση λέει την αλήθεια. Αλλά αν θυμάται καλά κάποια χρόνια πριν, ήμασταν οι πρώτοι στην Ευρώπη. Η Φιορεντίνα φέτος έκανε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και όμως δεν θα είναι στο Champions League, επειδή η Ιταλία έχει χάσει μια θέση από το θεσμό. Ίσως τώρα να είναι η μεγάλη ευκαιρία να αναπτυχθούν οι β ομάδες μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: