JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Οι αφανείς ήρωες έλαβαν τα εύσημα στο Vinovo.


             
                       
Μετά τους επαίνους για τους προπονητές του την περασμένη εβδομάδα πριν το ματς με την Κάλιαρι ο Antonio Conte πήρε την ευκαιρία για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε μια άλλη ομάδα από τους αφανείς ήρωες, το ιατρικό προσωπικό του συλλόγου, ενόψει του τελευταίου παιχνιδιού της σεζόν εναντίον της Σαμπντόρια.
Τα αξιόλογα επίπεδα φυσικής κατάστασης της Γιουβέντους και η  σύντομη λίστα των τραυματιών έχουν θεμελιώδεις παράγοντες πίσω από μια άλλη εκστρατεία για να θυμόμαστε, με αποτέλεσμα ο Conte να μοιραστεί την πίστωση με τους αρμόδιους για την τήρηση των παικτών σε άριστη κατάσταση.
Το πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της συνέντευξης Τύπου σήμερα το απόγευμα ήταν η καταλληλότητα του Simone Pepe. Ο εξτρέμ, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πλευράς του περασμένου έτους, έχει περιοριστεί στο ρόλο του θεατή αυτή τη φορά, με μια συνοπτική εμφάνιση για το Coppa Italia κατά της Λάτσιο.
 Ο επικεφαλής του ιατρικού προσωπικού του συλλόγου Fabrizio Tencone, άρχισε λέγοντας: " Ο Pepe είναι η κύρια ανησυχία. υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό τον Ιούλιο αλλά η διαδικασία ανάκτησης του οδήγησε σε μια σειρά από προβλήματα με την εμφάνιση του ινώδους ιστού και ασβεστοποίηση.
«Ήμασταν κοντά στο να γυρίσει πίσω και ο ίδιος κατάφερε να παίξει μερικά λεπτά αλλά το πρόβλημα επέστρεψε και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό των μυών ο Pepe είναι μια χαρά και συνεχίζει να προχωρά σύμφωνα με το πρόγραμμά μας.Ωστόσο βάζοντας ένα χρονικό πλαίσιο για την επιστροφή του στη δράση θα ήταν πρόωρο σε αυτό το στάδιο να πούμε πότε θα γίνει η επιστροφή. "
Ένα άλλο μέλος της πρώτης ομάδας που έπρεπε να επιστρέψει στην  αρχή της σεζόν είναι ο Mauricio Isla. Ο Χιλιανός αμυντικός έχει βιώσει ένα stop-start στη σεζόν στην προσπάθειά του να ανακτήσει από μια ρήξη χιαστού συνδέσμου  στο γόνατο που υπέστη,και έπρεπε να  εργαστεί σκληρά για να επιστρέψει στην πλήρη ικανότητα του,ο Tencone πιστεύει ότι ο 25χρονός παίχτης έχει άφθονο χρόνο να φτάσει σε τοπ επίπεδο και είμαστε αισιόδοξοι για την επόμενη σεζόν.
Το σύνολο του ιατρικού προσωπικού ήταν σε πλήρη συμφωνία, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση ανάμεσα στην ψυχολογική κατάσταση του παίκτη και την ικανότητα να γίνει μια ταχεία ανάρρωση.
Ο γιατρός Luca Stefanini συνέχισε: «Είναι θεμελιώδες  να συνδέεται με την ομάδα ως σύνολο αν θέλουμε να είμαστε νικητές αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.
Ο Stefanini στη συνέχεια άλλαξε θέμα για να συζητήσει τη δυναμική της στενής σχέσης συνεργασίας με Conte.
"Ο  Conte ήταν πολύ σαφές από την πρώτη μας συνάντηση και μετά έχει το χειρισμό και την τεχνογνωσία . Αυτός ενεργεί σχεδόν σαν ένα φίλτρο ανάμεσα σε εμάς και τούς παίχτες. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που δεν είναι πραγματικά τραυματίες  θα σκεφτούν δύο φορές να πουν οτι είναι πριν αρχίσει να διαμαρτύρεται ο προπονητής. "
Όταν ρωτήθηκε για τον εντοπισμό των πιο ανθεκτικών  μελών της  ομάδας ο Gianluca Stesina δεν είχε κανένα δισταγμό στην παροχή δύο ονομάτων .Ο Vidal και ο Chiellini είναι απο τους πιο ανθεκτικούς παίχτες. Υπάρχουν πράγματι όμως πολλές περιπτώσεις ήσσονος σημασίας στο οποίο όλοι οι παίκτες έχουν σφίξει τα δόντια τους και συνέχιζαν να παίζουν ακόμα και με ελαφρές ασθένειες για να μας βοηθήσουν. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο ορισμένα προβλήματα που θα μπορούσαν να έχουν περιθώριο ενός παίκτη έχουν ξεπεραστεί. "
Ο διατροφολόγος, Matteo Pincella, άρχισε επαινώντας την επαγγελματική προσέγγιση των παικτών στη διατήρηση μιας αυστηρής δίαιτας σε όλη την σεζόν στη συνέχεια ο Pincella πρόσθεσε: "Δεν είχα κανένα πρόβλημα στη διασφάλιση της,οι παίκτες έχουν κολλήσει με το πρόγραμμα διατροφής. Η ομάδα δουλεύει σκληρά, οι παίκτες είναι αληθινοί επαγγελματίες και είναι επίσης όλοι τους και αθλητές. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: