JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Κιελίνι: "Αυτή η νίκη ξεπέρασε τις προσδοκίες μας"

Μετά το τέλος του ματς με τη Φιορεντίνα μίλησε και ο Κιελίνι που ήταν πανευτυχής με την νίκη πρόκριση της Γιούβε στον τελικό.


"Ειλικρινά αυτή η νίκη ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας. Καταφέραμε να ελέγχουμε το παιχνίδι σε όλο το 90λεπτό.  Σήμα αποδείξαμε πως όσοι βρίσκονται στην ομάδα αξίζουν να φοράνε αυτή τη φανέλα. Αυτό που θέλαμε στο παιχνίδι ήταν να πάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας, γνωρίζαμε πως το βάρος μετά και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα ήταν μεγάλο. Προσπαθήσαμε να τους χτυπήσουμε στους κενούς χώρους και στην αντεπίθεση , που ξέραμε ότι εκεί πονάνε".

"Ξέραμε πως ο Σαλάχ είναι πολύ γρήγορος, αλλά αν καταφέρεις και τον σταματήσεις στην αρχή, του παίρνεις τη δύναμη. Αλλά πριν φτάσει σε εμάς έπρεπε να περάσει από τους Στουράρο, Βιντάλ και Μαρκίσιο που σήμερα έκαναν πολύ καλή δουλειά στο χώρο του κέντρου".

"Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι καθώς έχουμε άλλους δυο μήνες δουλειάς, για να φτάσουμε ως το τέλος. Οι νίκες φέρνουν κι άλλες νίκες και η πορεία μας στο πρωτάθλημα μας έδωσε αυτοπεποίθηση και στην Ευρώπη. Είναι λογικό οι οπαδοί μας να ονειρεύονται μεγάλα πράγματα φέτος, αλλά εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μένουμε συγκεντρωμένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: