JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Έπεσαν οι υπογραφές για την Continassa.

Μετά την κατασκευή του γηπέδου της το 2012, η Γιουβέντους βάζει μπρος πλέον για τη δημιουργία της δικής της... πόλης μέσα στο Τορίνο που θα ξεκινήσει να χτίζεται το 2014 και αναμένεται να είναι έτοιμη το 2016!
Ο Αντρέα Ανιέλι είχε συμφωνήσει με τον δήμαρχο της πόλης για την (ουσιαστικά) αγορά 180.000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Continassa της πόλης ώστε να δημιουργηθεί μια Μπιανκονέρα πολιτεία δίπλα από το Juventus Stadium.
Αυτή η συμφωνία επισημοποιήθηκε πλέον χθες Παρασκευή καθώς έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ του δημάρχου του Τορίνο και του Προέδρος Ανιέλι, με τη Γιούβε να πληρώνει 11,7 εκατ. ευρώ για το δικαίωμα χρήσης του χώρου για τα επόμενα 99 χρόνια ενώ προβλέπεται και ρήτρα επέκτασης της συμφωνίας.
Τα έργα θα αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2014 και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του 2016, η επένδυση - όπως ανακοίνωσε ο Αντρέα Ανιέλι πριν λίγες εβδομάδες - θα ξεπεράσει τα 185 εκατ. ευρώ και στον χώρο θα δημιουργηθεί το νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της ομάδας (το Vinovo θα φιλοξενεί στη συνέχεια μόνο τις ακαδημίες), τα νέα γραφεία της ομάδας, ξενοδοχεία, σινεμά, παιχνιδότοποι για οικογένειες και μικρά παιδιά, ένα μεγάλο πάρκο και πολλά άλλα.
Το μουσείο, εστιατόρια, μπαρ, εμπορικά κέντρα και Juve stores υπάρχουν ήδη στον περιβάλλοντα χώρο του Juventus Stadium. Η Γιούβε πλέον εκτός από τις επενδύσεις που κάνει για να ενισχύσει την ομάδα, κοιτάζει ακόμα πιο πέρα, θέλοντας να έχει όλες εκείνες τις υποδομές για να έχουν όλα τα τμήματα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: