JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Μπουφόν: "Πολλοί επιθυμία για λύτρωση"


Ο Μπουφόν στο περιθώριο φιλανθρωπικού δείπνου μίλησε για τη νέα Γιουβέντους και τον νέο προπονητή της.

"Υπάρχει πολλή επιθυμία για λύτρωση, και ο καθένας από εμάς πρέπει να το καλλιεργήσει. Τα στοιχεία λένε ότι στα τελευταία δύο χρόνια υπάρχουν έξι ομάδες πάνω από τη Juventus και αυτό πρέπει να είναι η πρώτη πηγή για να βρούμε το χαρακτήρα και την ανταγωνιστική επιθυμία να επιστρέψουμε και να αποδείξουμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήμασταν απλά άτυχοι". Αυτά είπε, ο Gianluigi Buffon στο περιθώριο του δείπνο φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε για την υποστήριξη της Αγίας Άννας στην Bardonecchia. Παρά τις παρανοήσεις του τους τελευταίους μήνες, ο Μπουφόν εξακολουθεί να είναι εκεί για να υπερασπιστεί τις θέσεις της Γιουβέντους:

«Όταν η εταιρεία αποφάσισε να επικεντρωθεί περισσότερο σε μένα, πιστεύω λόγω των επιδόσεών μου τους τελευταίους δύο μήνες, από την πλευρά μου, ήταν η μέγιστη προθυμία να αγκαλιάσουν το έργο, διότι, αν περάσει, αυτό θα με κάνει ακόμα πιο ευχάριστο. Θα είμαστε ευτυχείς όχι μόνο εμείς αλλά και οι οπαδοί, οι διαχειριστές, αλλά και ο προπονητή μας, ο οποίος ήταν ένας αγαπητός σύντροφος και εγώ και ο Del Piero τον έχουμε εκτιμήσει ήδη πολύ όταν παίξαμε μαζί, για το παράδειγμα που έδωσε στον τομέα του. Η παρουσία του είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μας. "

Για το θέμα των μεταγραφών είπε :


"Όπως όλες οι ομάδες που επιδιώκουν να είναι ανταγωνιστικές, έτσι νομίζω ότι η ισορροπία είναι ουσιώδης, αλλά αυτό μπορεί επίσης να βρεθεί σε πολλές επιθέσεις, όταν η άμυνα και η μεσαία γραμμή κάνουν τις σωστές κινήσεις, ακόμη καταφέρνεις να ξεπεράσεις την έλλειψη ενός παίκτη που ίσως να λείπει από την ομάδα”.

Για το πνεύμα της Γιουβέντους :

" Αυτό έρχεται όταν η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους που έχουν πίστη στην ικανότητά τους, την επιθυμία να μην εγκαταλείψουν την εργασία και αφοσίωση. Κανονικά, μετά από δύο έβδομη θέση που πήραμε στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αλλά έχουμε όλες αυτές τις ιδιότητες στην ομάδα να αλλάξουμε το κλίμα. Πρέπει να αρχίσουμε με ταπεινότητα, γνωρίζοντας ότι πρέπει να πάμε πίσω για να ήμαστε και πάλι ανταγωνιστική σαν ομάδα, ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, και θα πρέπει να ιδρώσουμε πολύ για να τα καταφέρουμε. "

1 σχόλιο:

magica juve είπε...

βλεπω μετα απ 2 χρονιες στα ταρταρα οι δηλωσεις συνεχιζονται...