JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

«Υπογράφει στην Γιούβε ο Μπάστος»


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μίσελ Μπάστος από την Λιόν αντί 15 εκατ. ευρώ βρίσκεται η Γιουβέντους. Όπως αναφέρεται σε γαλλικά ρεπορτάζ οι Μπιανκονέρι «ανέβηκαν» και πέτυχαν το deal.


Ο Βραζιλιάνος διεθνής έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ αλλά και σαν μεσοεπιθετικός και στην Γιουβέντους πιέζουν εδώ και αρκετές μέρες τους Λιονέ για να τον αποκτήσουν και όπως φαίνεται είναι κοντά στο να τα καταφέρουν. Όπως γίνεται σαφές στην L' Equipe, η Βέκια Σινιόρα θα φέρει τον 28χρονο άσο, για τον οποίο είχε εκφράσει ενδιαφέρον και η Ιντερ, στο Τορίνο βάζοντας στα ταμεία της Λιόν 15 εκατ. ευρώ. Ο πρώην άσος της Λιλ, είναι ο δεύτερος παίκτης των Λιονέ που αποχωρεί, αφού μόλις πριν μία μέρα οριστικοποιήθηκε η απόκτηση του κεντρικού μέσου, Ζερεμί Τουλαλάν, στην Μάλαγα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ;
Ο ΑΓΟΥΕΡΟ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ (ΚΑΙ ΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ)...

ΡΗΓΑΣ

Dima είπε...

nomizw pws h galoi t dwsan diavatirio... k stn teliki na pane gamithoun o aguero tevez rossi einai pio ftinos k italos... kati p eixame panta italiki omada p eperne ethikes diakrisis... k o higuain exei galiko diavatirio

Κωνσταντινος είπε...

Θα παρει κοιν.διαβατηριο (απο οτι ακουστηκε μεσα στον ιουλιο).Αλλα δεν καταλαβαινω τι μας εχει πιασει ολους με τον Αγκουερο ?
Ενταξει καλος,χρυσος, αλλα 45ε ?
Ε οχι ρε παιδια,και στο κατω κατω η γιουβε κατα τη γνωμη μου πρωτα θα επρεπε να κλεισει χαφ (αν εκλεισε ο μπαστος) και παικτες στην αμυνα (μπακ και ισως και ενα καλο σεντερ μπακ) και μετα να κοιταξει για επιθετικο (και αυτο αν δεν κλεισει ματρι,κουα η ?).
Αλλωστε με 45ε μπορεις να παρεις 2 παικταραδες και να δυναμωσεις ακομη περισσοτερο την ομαδα,και στη τελικη υπαρχουν πολυ πιο οικονομικες και αρκετα καλες περιπτωσης επιθετικων.Εγω θα προτιμουσα να κλεισουμε 1 εκ των βουσινιτς-ματρι η και τους 2 αν πουλησουμε και ιακου-αμαουρι και να παμε να τα σκασουμε για παστορε η αζαρντ ωστε να εχουμε ακομα πιο πολλες λυσεις στο κεντρο και να μπορουμε να δημιουργουμε και περισσοτερες ευκαιριες για τους επιθετικους μας.Ετσι η ομαδα δεν θα ειναι μονοδιαστατη και προβλεψιμη απο τους αντιπαλους σε περιπτωση που παιζουμε 442 και θα μπορει να αλλαζουμε το συστημα σε καποιο αλλο με παικτη πισω απο τους επιθετικους,αλλωστε δεν γνωριζουμε και τη αποδοση θα εχει ο πιρλο (φανταστειτε να μη τραβηξει η να τραυματιστει,τοτε θα τα περιμενουμε ολα απο τα 2 πλαγια χαφ και δεν θα βλεπομαστε για μια ακομη χρονια)
Δεν ειναι τυχαιο που καμια ομαδα δεν τα σκαει τα 45 για τον αγκουερο(οσο περναει ο καιρος η τιμη του εφοσον δεν γινονται προσφορες στα 45ε θα πεφτει)

Μανολης είπε...

Ναι!!!!!!!!!Φανταστικος παικτης.Με ποιοτητα και ειναι πολυεργαλιο(παιζει κρυφος επιθετικος,επιθετικος μεσος,πλαγιος μεσος και πλαγιος αμυντικος

Ανώνυμος είπε...

kalo paixtaki einai, alla pistevw oti xreiazomaste duo megala onomata [opwsdhpote to ena sthn amuna] gia na mpoume tetrada k t xronou pali allous duo megalous gia na 3anagamhsoume epitelous!!! oso gia thn timh tou aguero k omoiwn tou, palikaria h alhtheia einai pws oti plhrwneis - pairneis......

Xristos είπε...

makari thee mou na erthei

mike_bianconero είπε...

o Aguero εχει κοινοτηκο διαβατηριο παιδες μην τρελενεστε

Dima είπε...

mages xriazomaste tadouxous pitsirikades p st mellon na ginonte oi asoi ts omadas... POIOS BASTOS HAZARD PREPEI NA PAROUME T PAIDI PHRE PRWTATHLIMA ME TN LIL