JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Στον τελικό του Euro που θα γίνει την Κυριακής η Ιταλία under 21.

Η Ιταλία νίκησε δύσκολα και οριακά με 1-0 την Ολλανδία στον βραδινό ημιτελικό του Euro U-21 που διεξάγεται στο Ισραήλ και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στον μεγάλο τελικό του θεσμού της Κυριακής. Εννέα σκάουτ από μεγάλες ομάδες είδαν τους δύο ημιτελικούς.




Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Σαββάτου για την διοργάνωση του Euro U-21 στο Ισραήλ η Ιταλία νίκησε μετά δυσκολίας με σκορ 1-0 την Ολλανδία, χάρις σε γκολ του Μπορίνι της Λίβερπουλ στο 79ο λεπτό έπειτα από ωραία κίνηση και πλασέ και ύστερα από μπαλιά του Ινσίνιε. Οι Ολλανδοί ήταν πιο πιεστικοί και επικίνδυνοι στο πρώτο μέρος έχοντας δοκάρι σε φάουλ του Μάχερ, όμως στην επανάληψη η Ιταλία ήταν πιο σοβαρή και ουσιαστική και είχε σε σημαντικό μέρος του τον έλεγχο του αγώνα. Το ματς είχε και νεύρα, εντάσεις και αψιμαχίες ενώ στο Β' μέρος κρατήθηκαν επτά λεπτά καθυστερήσεις! Στον άλλον ημιτελικό η Ισπανία νίκησε ιδιαίτερα εύκολα τη Νορβηγία με 3-0 με γκολ των Ροντρίγκο (στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους), Ίσκο (87') και Μοράτα (93' φτάνοντας τα 4 γκολ σε 167 συμμετοχής στο τουρνουά).
Ο Ροντρίγκο σκόραρε μετά από 'τσίμπημα' της μπάλας με το αριστερό. Ο Ίσκο σημείωσε... γκολάρα για το 2-0 ενώ ο Μοράτα -που έβαλε ένα δύσκολο τέρμα από πλάγια θέση και υπό γωνία για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από τους Ισπανούς- με τα τέσσερα τέρματά του είναι πρώτος σκόρερ του θεσμού. Είναι χαρακτηριστικό πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που εισέπραξε άκρως εγκωμιαστικά σχόλια από τα ισπανικά ΜΜΕ, τα τρία από τα τέσσερα γκολ του τα έχει βάλει ως αλλαγή. Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι πως οι Μπάγερν Μονάχου, Σάλκε, Γαλατασαραϊ, Τσέλσι, Γιουβέντους, Μπενφίκα, Άρσεναλ, Έβερτον και Μπαρτσελόνα καθώς και άλλες ομάδες από την Ευρώπη και όχι μόνο είχαν σκάουτ τους και στα δύο παιχνίδια. Σκάουτερ από την χώρα μας πάντως με βάσει την υπάρχουσα πληροφόρηση δεν υπήρχαν. Παρακάτω δείτε τα βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ από τους δύο ημιτελικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: