JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αβέβαιο το μέλλον του Marchisio.



Ο Claudio Marchisio είναι όλο και πιο πιθανό να φύγει από την Γιουβέντους ,ένας προορισμός ίσως να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μια προσφορά εν μέρει ανταλλαγής με το Nani,και μετρητά.
Ο μέσος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Βραζιλία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και κατέστησε σαφές σε συνέντευξη Τύπου ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τη στάση του συλλόγου.
"Θα πρέπει να μιλήσω με  την Γιουβέντους.Θέλω να δω αν είμαι ακόμα σημαντικός για αυτούς. Αν όχι, τότε είναι πολύ φυσικό για μένα να εξετάσουμε άλλες ομάδες. Έχει ειπωθεί ότι οι προθέσεις μου είναι καθοριστικές και θέλω να παραμείνω στην ομάδα, αλλά χρειάζονται δύο για να χορέψουν ταγκό. "
Οι Ιταλικές εφημερίδες σήμερα δείχνουν ότι ο Marchisio δεν έλαβε καμία απολύτως απάντηση από την Γιουβέντους,ενώ υπονοήθηκε επίσης ότι μια αύξηση μισθού ήταν έξω από το θέμα.
Ο Ιταλός διεθνής που μεγάλωσε στην  ακαδημία νέων της Γιουβέντους  είναι πιο πιθανό από ποτέ να φύγει από το Τορίνο.
Η Tuttosport ισχυρρίζεται ότι ο Marchisio είναι σε αποτίμηση  30 εκατ και  θα χρηματοδοτήσει τη στρατηγική μεταφοράς το καλοκαίρι και περιλαμβάνουν μια πιθανή ανταλλαγή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον εξτρέμ Νάνι .
Η Μονακό είναι επίσης μια άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται να εντάξει τον Marchisio στην ομάδα,για την μεσαία γραμμή τους.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Η μαλακία στο μεγαλείο της.
Άντε και του χρόνου o vidal

Ανώνυμος είπε...

Αρχίσαμε να πουλάμε και όχι να κρατάμε και να αγοράζουμε.Τότε γιατί θέλουμε να φτάσουμε στη κορυφή της Ευρώπης ;Aς παίρνουμε μόνο τους εγχώριους τίτλους και να ' μαστε καλά.Άρε Mότζι γύρνα πίσω να κάνεις τη δουλειά του Μαρότα .Πού πάμε με το γατάκι να κάνουμε μετεγγραφές!!!!!Ζήτω ο Anelka kai o Bendtner

Ανώνυμος είπε...

Ο μαροτα σιγουρα δεν το εχει αλλα και οι ιδιοκτητες της ομαδας δεν πανε πισω,(καβουρια εχουν οι τσεπες τους ).Παρτε παραδειγμα απο τον μεγαλο επιθετικο που θα φερουν ΚΑΙ φετος...Ξεκινισαμε με τον ιγκουαιν-τεβεζ-γιοβετιτς-σουαρεζ και τωρα θα καταληξουμε στον μεγαλο ΖΑΖΑ.Γελοια πραγματα για μια ομαδα που υποτιθεται πως θελει να κανει το κατι παραπανω στο τσαμπιονς λιγκ.