JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Στη Γιουβέντους αποφάσισαν να αποκτήσουν τον Tevez στη θέση του Βούτσινιτς ή του Quagliarella;


Οι μεταφορές της Γιουβέντους περιστρέφονται γύρω από τον Carlos Tevez, αλλά κυρίως με την πώληση των Βούτσινιτς και Quagliarella.
Σε γενικές γραμμές στη Γιουβέντους οι επιθετικοί δεν είναι τόσοι πολλοί:δεδομένη την αποχώρηση του Ανελκά και του Iaquinta (ελεύθερος) και του Bendtner (επιστροφή Arsenal από δανεισμό),στη διάθεση του Antonio Conte παραμένουν μόνο οι Sebastian Giovinco,Mirko Vucinic,Fabio Quagliarella και Alessandro Matri.
Από τους τέσσερις αυτούς,ο ένας είναι έξω από την αγορά για καθαρά οικονομικά θέματα(ο Giovinco για τον οποίο η Γιουβέντους πλήρωσε 11 εκατομμύρια ευρώ για το μισό),ένας άλλος ως θέμα τύχης: ο Matri η σύμβαση λήγει το 2017, έχει αποδειχθεί συχνά έξυπνος παίκτης  διαμένοντας αρκετές φορές στον  πάγκο χωρίς ποτέ να διαμαρτύρεται.
Σε γενικές γραμμές, ως εκ τούτου, παραμένουν σε stand by ο Mirko Vucinic και ο Fabio Quagliarella,τόσο με τις συμβάσεις που λήγουν στις 30 Ιουνίου 2015,και με τις τιμές της αγοράς μεταξύ 8 και 10 εκατομμυρίων ευρώ. 
 Με την επίθεση της  Γιουβέντους για το 2014-2015 να αποτελείται μάλλον από τους Giovinco,Matri,Τέβεζ(αν αποκτηθεί), Llorente και ένας από τους Βούτσινιτς η Quagliarella.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Ματρι αποδειχθηξε συχνα εξυπνος...?
Δεν λεω,το προσπαθησε πολυ,αλλα ο Κουαγλια ηταν ο πιο σταθερος οταν ηταν αλλαγη και βοηθουσε πολυ οταν οι αντιπαλοι ηταν κουρασμενοι,το λενε και οι αριθμοι. Προτεινω : Λλορεντε,Τζιοβινκο,Τεβεζ,Γιοβετιτς(Πουλωντας Ματρι με 8-9 και Βουσινιτς με 12-13),Κουαγλια.

billaras είπε...

Όταν λέμε έξυπνος δεν εννοούμε μόνο στο ότι έχει να κάνει με την απόδοση του και τα γκολ που πέτυχε,μην ξεχνάς ότι ο Κουαλιαρέλα όταν έγινε αλλαγή από τον Αλέσιο(ο Κόντε ήταν τιμωρημένος)δημιούργησε πρόβλημα και έκανε τουλάχιστον ένα μήνα και κάτι να ξαναπαίξει,την να τον κάνω έναν τέτοιο λοιπόν που θα μου δημιουργεί προβλήματα όταν γίνεται αλλαγή;ενώ ο Μάτρι δεν δημιούργησε ποτέ του πρόβλημα.