JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Μαρτίνα: "Ο Τζίτζι μπορεί να αγωνίζεται μέχρι τα 40 του"

Την άποψή του ότι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα μπορεί να αγωνίζεται στην Γιουβέντους για πέντε χρόνια ακόμα εξέφρασε ο μάναντζέρ του, Σιλβάνο Μαρτίνα.
Ο εκπρόσωπος του 35χρονου αρχηγού των πρωταθλητών Ιταλίας τόνισε πως ο πελάτης του είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που υπάρχουν στον κόσμο και πως θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του τη νέα σεζόν.
Από κει και πέρα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο ότι ο έμπειρος γκολκίπερ στάθηκε άτυχος στην διαδικασία των πέναλτι με την Ισπανία για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ωστόσο ήταν ένας από τους καλύτερους στην αναμέτρηση κόντρα στην Ουρουγουάη την Κυριακή.
«Ο Τζίτζι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι τα 40 του. Είναι πρωταθλητής και συνεχίζει να είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Στα πέναλτι με την Ισπανία για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στάθηκε άτυχος. Ο παίκτης δεν μπορεί να κριθεί μόνο από ένα παιχνίδι. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν ένα γεγονός που προετοίμασε κατά κάποιο τρόπο τους ποδοσφαιριστές για την επόμενη χρονιά. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πέντε καλύτερα στον κόσμο», ήταν τα λόγια του Μαρτίνα στο «Radio Sportiva».

Δεν υπάρχουν σχόλια: