JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Το νούμερο "14" θα φοράει στη Γιούβε ο Γιορέντε.

Έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του δήλωσε ο Φερνάντο Γιορέντε κατά τη διάρκεια της άφιξής του στο Τορίνο. Ο Ισπανός επιθετικός ανήκει πλέον στο δυναμικό της Γιουβέντους και θα φοράει από τη νέα χρονιά τον αριθμό «14».
«Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της Γιουβέντους. Γυρίζω σελίδα και είμαι έτοιμος για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου», είπε ο 28χρονος φορ, που είχε συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ιταλίας από τον περασμένο Ιανουάριο.
Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν για δεύτερη φορά (μετά από αυτή για τον Κάρλος Τέβες) αρκετοί οπαδοί του συλλόγου για να υποδεχθούν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αγαπημένης τους ομάδας. 

Αμέσως μετά το αεροδρόμιο ο Βάσκος επιθετικός κατευθύνθηκε σε κατάστημα γνωστού οίκου μόδας που ντύνει την ομάδα να του ράψουν το επίσημο κοστούμι το οποίο και θα φορά αύριο στην παρουσίασή του.

Στη συνέχεια ο Γιορέντε κατευθύνθηκε στα γραφεία της ομάδας, υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιό, το οποίο και έχει συμφωνήσει από τον Ιανουάριο, πήρε τη φανέλα με το νούμερο 14. 


Ο Γιορέντε πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Τρίτη (2/7) θα παρουσιαστεί και επίσημα από τη Γιουβέντους.


Υπέγραψε ο Γιορέντε

Δεν υπάρχουν σχόλια: