JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ο Κάρλος είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο.

Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, μιλώντας στην “Tuttosport” έπλεξε το εγκώμιο του νέου αποκτήματος της Γιουβέντους, Κάρλος Τέβεζ τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να φορά τη βαριά φανέλα με το Νο 10 στους “μπιανκονέρι”.
Οι δύο άντρες συνυπήρξαν στην ομάδα του Μάντσεστερ για τέσσερα χρόνια και οι σχέσεις τους είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως τώρα ο 48χρονος τεχνικός τον χρίζει άξιο διάδοχο του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη "Vecchia Signora"
«Ο Κάρλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους επιθετικούς του κόσμου και με την προσθήκη του η Γιουβέντους θα ξεφύγει ακόμη περισσότερο στη Ιταλία. Πήρε τη φανέλα με το Νο 10, που κατείχε ο Άλεξ. Ο Ντελ Πιέρο είναι μύθος για τη Γιουβέντους, όμως πιστεύω ότι ο Τέβεζ θα είναι άξιος διάδοχος του. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να φορέσει το Νο 10. Τώρα ο Κόντε δεν θα κερδίσει μόνο το τρίτο του σερί πρωτάθλημα στην Ιταλία, αλλά θα διεκδικήσει και το Champions League. Ο Τέβεζ είναι έτοιμος να κάνει τη διαφορά στην Ευρώπη».
Ο Μαντσίνι δήλωσε ότι η απόκτηση του 29χρονου άσου στην μεγάλη κυρία, ίσως προσελκύσει κι άλλους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να αγωνιστούν στην Ιταλία.
«Τα τελευταία χρόνια πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από την Ιταλία κι η άφιξη του Τέβεζ, είναι ένα σημαντικό βήμα για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσουν κι άλλοι κορυφαίοι παίκτες το παράδειγμα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: