JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

5 χρόνια απόλυτα πετυχημένεις λειτουργίας για την ακαδημία της Γιούβε στην Ελλάδα.


Η  ακαδημία της «γηραιάς κυρίας» μπαίνει στον 5ο χρόνο λειτουργίας της στην Αθήνα και έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων, ως το πλέον ενδεδειγμένο προπονητικό πρόγραμμα για παιδιά!
Οι προπονήσεις στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη άρχισαν και οι εξειδικευμένοι στην φιλοσοφία της Juventus, προπονητές, διδάσκουν εδώ και λίγες μέρες τα μυστικά της “ασπρόμαυρης θεάς” στους νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου. Η Juventus Athens Academy συμπληρώνει αισίως 4 χρόνια ζωής στην Ελλάδα και ο αριθμός των μελών που παρακολουθούν τα μαθήματα ποδοσφαίρου, ολοένα και αυξάνεται. Ας ρίξουμε μία ματιά στους αριθμούς και τα επιτεύγματά της καθώς πλέον μπαίνει στην 5ο χρόνο λειτουργίας της στην Ελλάδα.

JuventusSoccerSchool
*Στο τέλος της 3ης σεζόν, είχε ήδη “σπάσει” το φράγμα των 200 μελών.
*Περισσότεροι από 10 “απόφοιτοι” του προπονητικού προγράμματός της, αγωνίζονται πλέον σε επαγγελματικές ομάδες
*Τουλάχιστον μία ομάδα από κάθε κατηγορία που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, έφτασε στα πλέϊ-οφ
*Στα τρία χρόνια συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, έχουμε “πανηγυρίσει” μία πρωτιά, μία 2η και μία 4η θέση σε διαφορετικές κατηγορίες των τμημάτων υποδομής.

Τουρνουά “Gollissimo”
Περισσότερα από 900 παιδιά έχουν πάρει συνολικά μέρος στο ομώνυμο τουρνουά δεξιοτήτων, από το οποίο ξεχωρίζουν και επιλέγονται τα παιδία που έχουν ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο

JuventusSummerCamp
Δημιουργήθηκε για να προσφέρει την εμπειρία δύο διαφορετικών περιόδων στους νεαρούς, στη διάρκεια των οποίων διαδάσκονται τις αρχές του προπονητικού προγράμματος της “Βέκια Σινιόρα” και έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις αθλητικές, τις τεχνικές και τις τακτικές δεξιότητές τους στο ποδόσφαιρο. Απευθύνεται σε ηλικίες από 8-16 ετών και σε 4 καλοκαίρια, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τα 750 παιδιά.

JuventusPersonalTraining
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα “ιδιαίτερων» μαθημάτων ποδοσφαίρου, το οποίο περιλαμβάνει 5 ατομικές προπονήσεις, σχεδιασμένο αποκλειστικά με στόχο την βελτίωση της ατομικής τεχνικής. Σε λίγους μόνο μήνες, περισσότεροι από 40 νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν παρακολουθήσει τις ιδιωτικές αυτές προπονήσεις.

JuventusInternationalCup
Διοργανώθηκε το 2011 και προσέλκυσε περισσότερους από 200 μελλοντικούς ποδοσφαιριστές! Στόχος του ήταν η διδασκαλία αρχών, όπως το ευ αγωνίζεσθαι, η συλλογικότητα, η συνεργασία και η σωστή συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο. Στο ομώνυμο τουρνουά, πήραν μέρος – μεταξύ άλλων – οι ομάδες της Γιουβέντους (Ελλάδας και Ιταλίας), του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου.

JuventusInternationalSchools
Το προπονητικό πρόγραμμα της Γιουβέντους σε συνεργασία πάντα με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, είναι ανοικτό σε όσα πρότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα, επιθυμούν να εντάξουν την ποδοσφαιρική φιλοσοφία της “Juve” στο σχολικό τους πρόγραμμα σαν έξτρα δραστηριότητα. Στην Ελλάδα, λειτουργούν ήδη ακαδημίες στο κολέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης, στο σχολείο Πετράκη-Βαλσαμίδη στον Πειραιά, στην Ξάνθη, την Δράμα και την Καβάλα, ενώ η επέκταση της αποκλειστικής συνεργασίας της Juventus με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, έχει φτάσει στην Κύπρο (Λεμεσός) και τη Σλοβενία (σχολείο “Danile Kumar” στη Λιουμπλιάνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: