JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Λάθος προσέγγιση του παιχνιδιού από τον Μίστερ και τους παίκτες του.

Πρεμιέρα χθες για το Champions League με την Γιουβέντους να μην μπορεί να ξεκινήσει τη διοργάνωση με το δεξί, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου (θεωρητικά πάντα), αφήνοντας 2 βαθμούς που δύσκολα θα αφήσει η ομάδα (Ρεάλ) που θα παλέψει η Γιούβε για την πρωτιά του ομίλου.

Νομίζω πως η Γιούβε είχε λάθος προσέγγιση στο ματς, μπήκε πολύ συντηρητικά στο παιχνίδι και έδωσε την ευκαιρία στη Κοπεγχάγη να πιστεύει (δικαίως) ότι μπορεί να πάρει κάτι από το χθεσινό παιχνίδι (κάτι που τελικά το κατάφερε), η Γιούβε νομίζω χθες το βράδυ σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει, όχι ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες τις να πάρουν το τρίποντο αλλά λίγο η αστοχία, λίγο ο τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης δεν επέτρεψαν στη Γιουβέντους να κερδίσει.

Γνώμη μου επίσης είναι ότι και ο Μίστερ δεν βοήθησε την ομάδα με τις αλλαγές του, δεν μπορεί να προσπαθεί η ομάδα σου να παλεύει να κερδίσει το ματς και εσύ να βάζεις μέσα τον Ντε Τσέλιε (δεν έχω τίποτα με τον παίκτη είναι φιλότιμος, προσπαθεί και δίνει ότι έχει αλλά δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά) ενώ έχεις στην ίδια θέση τον Ασαμόα που είναι πολύ πιο καλός από τον Πάολο, αν και πιστεύω οπτιβη Γιούβε εκείνη τη στιγμή δεν είχε πρόβλημα σε αυτή τη θέση αλλά στο χώρο του κέντρου και μπροστά, εκεί χρειάζονταν ενίσχυση η ομάδα χθες.

Ο Κόντε έχει κάποιος κολλήματα από πέρυσι και κάποια στιγμή αν θέλει να γίνει πραγματικά μεγάλος προπονητής θα πρέπει να να ξεπεράσει, εργαλεία έχει στα χέρια του αλλά θα πρέπει να τα διαχειριστεί σωστά, ελπίζω το χθεσινό πάθημα να του έγινε μάθημα και να αναθεωρήσει κάποια πράγματα, ας δώσει χρόνο σε παίκτες που ήρθαν στην ομάδα με τυμπανοκρουσίες και έπραξαν μόλις λίγα λεπτά.

Μίστερ πιστεύω ότι μαζί σου η Γιούβε θα πάει πολύ ψηλά αλλά ξεκόλλα και βάλε να παίξουν όλοι οι παίκτες που έχεις στην ομάδα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι παίκτες όπως ο Γιορέντε δεν μπορεί να βοηθήσει, δως του ευκαιρίες και αν δεις ότι δεν μπορεί τότε πες στο Μαρότα να τον πουλήσει, αλλά μόνο τότε, μην τον διώξεις χωρίς να τον δεις σε πραγματικό παιχνίδι, δεν ξέρω τη βλέπει ο κόουτς στις προπονήσεις αλλά ο Γιορέντε έχει στην ομάδα ήδη 2,5 μήνες, όσο πίσω και να ήταν σε φυσική κατάσταση, τώρα είναι έτοιμος.

Φιλικά πάντα ο Juve-ntinos.!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Conte πρέπει να ξεκολλήσει λιγάκι από τα κολλήματά του. Juve-ntinos καλά τα λές ο μίστερ πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του για τη προπονητική -στρατηγική-τακτική και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.Αλλά εδώ και 2 χρόνια πάντα εκεί που πραγματικά καίει το πράγμα θα νικήσουμε θα πάρουμε τους βαθμούς και θα περάσουμε.

Juve-ntinos.!!! είπε...

Φίλε αυτό είναι αυτονόητο ότι θα νικήσουμε και θα περάσουμε, Γιουβέντους είναι αυτή και έτσι θα γίνει, αλλά καλό θα είναι αυτά τα παιχνίδια να τα καθαρίζεις, είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια αυτό που έγινε χθες δεν θα ξανά γίνει, πάντως καλό θα είναι όπως λέω και στο άρθρο μου, ο Κόντε να πάψει να έχει κάποια κολλήματα αν θέλω να γίνει Top προπονητής.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ Juve-ntine γιατί θεωρώ πώς μπορεί να γίνει τοπ προπονητής ο Mister.Από την άλλη μη ξεχνάμε κιόλας ότι παρόλο που κοουτσάρει μεγάλη ομάδα είναι ακόμα νέος προπονητής με λίγη εμπειρία σε κάποια πράγματα.Ας τον πιστέψουμε και να τον στηρίξουμε έστω και στις κακές επιλογές του.


Δημήτρης ο Λαρισαίος

Juve-ntinos.!!! είπε...

Δημήτρη όλοι οι Γιουβεντίνοι πιστεύουν στη δουλειά που κάνει ο Κόντε στην ομάδα (έχει κάνει αρκετά πράγματα στα δυο χρόνια που είναι στην ομάδα), μπορεί όμως να γίνει πολύ σπουδαίος προπονητής αν έχει ανοιχτό μυαλό και δεν κολλάει σε ορισμένες περιπτώσεις. Κατά τα άλλα είναι αυτή τη στιγμή ο πιο εξελήγιμος προπονητής στην Ευρώπη.