JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Γιουβέντους-Σασουόλο 1-0, ο Πογκμπα στο 82' λύτρωσε την κακή Γιούβε.

Στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έλεγε ότι «μια χαρά θα μου κάνει και το 1-0 με την Σασουόλο» και μία μέρα μετά ακριβώς αυτό έγινε. Με μια εμφάνιση, όμως, που δεν ενθουσίασε κανέναν... Η Γιουβέντους, εννιά μέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ, ήταν πιο κακή από ποτέ τη φετινή σεζόν και χρειάστηκε το ωραίο γκολ του Πογκμπά στο 82' για να πάρει το τρίποντο και το scudetto αφού το +11 (που ουσιαστικά είναι +12 με την ισοβαθμία) δεν καλύπτεται από αυτή την Ρόμα.


Η Σασουόλο δεν πήγε στο Τορίνο για να κλειστεί πίσω -δεν το κάνει ποτέ άλλωστε- και αυτό θεωρητικά ήταν καλό για τη Γιουβέντους. Με τα λάθη που έκαναν οι Μπιανκονέρι, όμως, δεν θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν. Η ομάδα του Αλέγκρι απείλησε για πρώτη φορά στο 12' με ένα σουτ του Βιδάλ, για να κάνει την καλύτερη της φάση στο 21' με τον Τέβες, ο οποίος κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και δοκίμασε το σουτ που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Γιούβε είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά τίποτα παραπάνω αφού οι παίκτες της έκαναν εύκολα λάθη, με αποτέλεσμα να γίνει απειλητική μόνο με μια καλή κεφαλιά του Κιελίνι μετά από κόρνερ (29') και με ένα σουτ του Τέβες, που απέκρουσε ο Κονσίλι, στο 33'. Το γεγονός ότι αυτό ήταν το μοναδικό σουτ εντός εστίας για τους Τορινέζους στο πρώτο 45λεπτο τα λέει όλα για την απόδοση τους...

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι Μπιανκονέρι πίεσαν και είδαν στο 52' τον Κονσίλι να αποκρούει το καλό σουτ του Πογκμπά από το ύψος της περιοχής ενώ αυτό του Τέβες, στο 58', έφυγε λίγο άουτ. Η Γιουβέντους δεν έδειχνε κάτι καλύτερο σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο και ο Αλέγκρι έκανε διπλή αλλαγή στο 63', με τους Γιορέντε-Πέπε να μπαίνουν αντί των Μοράτα-Περέιρα, ελπίζοντας ότι με κάποιο τρόπο τα πράγματα θα έφτιαχναν. Τελικά δεν έφτιαξε τίποτα αφού οι Μπιανκονέρι έμοιαζαν εντελώς μπερδεμένοι στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς κάποιο ξεκάθαρο πλάνο, με αποτέλεσμα η Σασουόλο να κρατάει εύκολα το 0-0. Οι Νεροβέρντι είχαν πιστέψει, έτσι όπως πήγαινε το ματς, ότι θα έφευγαν από το Τορίνο με βαθμό αλλά στο 82' ο Πογκμπά πήρε ωραία την μπάλα μπροστά του στην πάσα (μάλλον για τον Τέβες που ανέβαινε από αριστερά) του Πέπε και με σουτ στην κίνηση εκτέλεσε τον Κονσίλι για το 1-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με το Juventus Stadium να αποθεώνει στο 87' τον Αντρέα Μπαρτσάλι που επανεμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από οκτώ μήνες, αφήνοντας πίσω του τον εφιάλτη του τραυματισμού.



JUVENTUS-SASSUOLO 1-0

RETI: Pogba 82'

JUVENTUS
Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Vidal, Marchisio, Pogba; Pereyra (18' st Pepe); Morata (18' st Llorente), Tevez (41' st Barzagli)
A disposizione
: Rubinho, Audero, Ogbonna, Padoin, De Ceglie,  Sturaro, Matri, Llorente.
Allenatore: Allegri

SASSUOLO
Consigli; Vrsaljko, Acerbi,  Peluso, Longhi; Brighi (34' st Cibsah), Magnanelli, Missiroli (40' st Lazarevic); Berardi, Zaza, Sansone (27' st Taider)
A disposizione: Polito, Pomini, Bianco, Natali, Biondini, Donis, Fontanesi, Floccari, Floro Flores.
Allenatore: Di Francesco

ARBITRO: Peruzzo
ASSISTENTI: Di Fiore, Posado
QUARTO UFFICIALE: Galloni
ARBITRO D'AREA
: Calvarese, Ghersini

AMMONITI: 26' pt Missiroli, 37' pt Tevez, 24' st Sansone, 33' st Pogba, 35' st Magnanelli, 47' st Zaza

Δεν υπάρχουν σχόλια: