JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ντόρτμούντ-Γιουβέντους 0-3, Γιούβε τριών αστέρων στους 8 του Champions League.

Η Γιουβέντους με δυο γκολ του Τέβεζ 3', 79' και ένα του Μοράτα 70' (από ασίστ του Τέβεζ) πέρασε σαν σίφουνας από τη Γερμανία και το Βέστφάλεν του  Ντόρτμουντ και βρίσκεται στους 8 του Champions League.


Το 2-1 του πρώτου αγώνα τα άφηνε όλα ανοιχτά. Η Ντόρτμουντ απογοήτευσε, η Γιουβέντους θύμισε λίγο από τα παλιά στην Ευρώπη και πήρε δίκαια την πρόκριση για τα προημιτελικά. Οι μπιανκονέρι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα, απειλήθηκαν ελάχιστα και με τον Τέβες σε μεγάλη μέρα έφτασαν στη νίκη με 3-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που στα 5 μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν τα περισσότερα γκολ με σουτ εκτός περιοχής. Έτσι ήρθε και το 0-1 μόλις στο 3'. Ο Τέβες βρέθηκε εκτός περιοχής και με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Βάιντενφελερ! Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Κλοπ να έχουν ανούσια κατοχή και να αντιμετωπίζουν τα γνωστά τους προβλήματα απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Οι μπιανκονέρι είχαν κερδίσει τη μάχη στη μεσαία γραμμή, απείλησαν ξανά με μακρινό σουτ του Λίχσταϊνερ (15'), όμως στο 26' δέχθηκαν σημαντικό πλήγμα. Ο Πογκμπά τραυματίστηκε και ο Αλέγκρι χρειάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, βάζοντας τον Μπαρτσάλι, για να αλλάξει σύστημα σε 3-5-2. Οι Βεστφαλοί συνέχισαν να κάνουν εύκολα το λάθος και παρά τα μεγάλα προβλήματα της Γιουβέντους στην κυκλοφορία, δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε φάση μέχρι το ημίχρονο...

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό επιθετικά, κυκλοφορούσαν χωρίς νόημα την μπάλα και οι Ιταλοί θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει νωρίτερα το ματς, με τον Μοράτα να χάνει δύο τεράστιες ευκαιρίες. Αρχικά στο 50', όταν μετά από εκπληκτική ενέργεια και πάσα του Τέβες δεν κατάφερε να νικήσει τον Βάιντενεφλερ στο τετ α τετ και στη συνέχεια στο 56', όταν βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, όμως ο Γερμανός γκολκίπερ έβγαλε με τα πόδια!

Ο Κλοπ έκανε διπλή αλλαγή στο 63', κάνοντας πιο επιθετική την Μπορούσια, όμως μάταια. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ένταση, δεν είχαν ιδέες και στο 70' τα πάντα τελείωσαν. Αντεπίθεση της Γιουβέντους, ασίστ πάρε-βάλε του Τέβες και το 0-2 από τον Μοράτα προ κενής εστίας! Το παιχνίδι κυλούσε με τους παίκτες του Αλέγκρι να έχουν τον έλεγχο και το 0-3 να έρχεται στο 79', όταν ο Περέιρα έκανε την κούρσα, έδωσε στον Τέβες και ο Αργεντίνος πλάσαρε ιδανικά τον Βάιντενφελερ! Κάποιες ευκαιρίες της Ντόρτμουντ μέχρι το τέλος ήταν αδύνατον να αλλάξουν τα πράγματα, με την Γιουβέντους να παίρνει δικαιότατα την πρόκριση στους 8 του Champions League.


BORUSSIA DORTMUND-JUVENTUS 0-3

RETI: Tevez 3', 79', Morata 70',

BORUSSIA DORTMUND
: Weidenfeller; Papastathopoulos, Subotic, Hummels, Schmelzer (1' st Kirch); Gungogan, Bender (19' st Ramos); Kampl,  Mkhitaryan (19' st Blaszczykowski), Reus; Aubameyang,


A disposizione: Langerak, Kehl, Kagawa,Immobile


Allenatore: Klopp

JUVENTUS
: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Vidal, Marchisio, Pogba (27' pt Barzagli); Pereyra; Tevez (36' st Pepe), Morata (33' st Matri)


A disposizione: Storari, Barzagli, Ogbonna, Padoin, Llorente


Allenatore: Allegri

ARBITRO: Mazic (SRB)
ASSISTENTI: Ristic (SRB), Djurdjevic (SRB)
QUARTO UFFICIALE: Petrovic (SRB)
ARBITRI D'AREA: Grujic (SRB),  Filipovic (SRB)

AMMONITI: 28' st Reus

Δεν υπάρχουν σχόλια: