JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ντεμπούτο για τον Κάστανο με την εθνική Κύπρου.



Άνθρωπος της Γιουβέντους το περασμένο Σάββατο πέταξε στις Βρυξέλλες για να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον Witsel,  που είναι στόχος της ομάδας για το καλοκαίρι. Όμως, στο Βέλγιο ο απεσταλμένος της Γιουβέντους είδε επίσης το ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της Κύπρου του νεαρού Γρηγόρη Κάντανου που είναι παίκτης στην Primavera της Γιούβε. Νεότερος από τον Witsel (ο Κύπριος είναι μόλις 17 ετών) και πιο επιθετικός (μεσοεπιθετικός), είναι ήδη στη Γιουβέντους. Έφτασε πέρυσι στο Τορίνο, - σε μικρή ηλικία - και αμέσως ο Κάντανος εντάχθηκε μόνιμα στην Primavera του Φάμπιο Γκρόσο.

Από το περασμένο Σάββατο είναι επίσης διεθνής με την εθνική Κύπρου, το άλμα που έκανε απο τη νεολαία εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλο. Αγωνίστηκε έξι λεπτά στο αγώνα με το Βέλγιο, απέναντι σε παίκτες όπως ο Nainggolan με πολύ ποιότητα. Και αν στην Κύπρο τον αποκαλούν "Μέσι της Κύπρου», στην Γιούβε είναι προσγειωμένοι, αν και γνωρίζουν ότι έχουμε στα χέρια τους ένα ακατέργαστο διαμάντι για να εργαστεί για το μέλλον.

Μεσοεπιθετικός, πλέι μέικερ, αλλά και παίκτης στη μεσαία γραμμή. Ο Κάντανος είναι ένα συμπύκνωμα τεχνικής, ένας καθαρός αριστεροπόδαρος. Και είναι ξύπνιος, μιλάει καλά τα ιταλικά και στο Vinovo είχε δέσει κυρίως με τον Έλληνα Τάσο Δώνη, που τον Ιανουάριο μετακόμισε δανεικός στη Σασουόλο. Η Γιούβε έχει ανακαλύψει πέρυσι τον νεαρό Κάστανο στην κυπριακή εθνική νέων. Μόλις ήρθε στους νέους της Γιουβέντους έπρεπε να πάρει το ΟΚ του Javier Ribalta, επικεφαλή του τομέα νεολαίας. Πριν του εκδοθεί δελτίο, ο Κύπριος Class '98 έχει περάσει ένα σύντομο χρονικό διάστημα δοκιμής στο Vinovo. Το οποίο πέρασε με άριστα, με πολλούς επαίνους ακόμα και από τον Πάβελ Νέντβεντ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: