JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ιταλία-Αγγλία 1-1, Pelle και Townsend υπέγραψαν την ισοπαλία, χειροκροτήματα για Κόντε.!


Η Ιταλία με γκολ του Graziano Pelle στο 29' άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά μετά απο σέντρα ασίστ του Giorgio Chiellini. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για τους μπλε, που έχουν δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην αγγλική οπισθοφυλακή. 
Η Αγγλία ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Townsend στο 79' σε 1-1 που έμεινε ως το τέλος του παιχνιδιού.
Καμία αποδοκιμασία για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μάλιστα έλαβε εκκωφαντικό χειροκρότημα κατά την ανάγνωση των σχηματισμών στην αρχή.


Το event στο Juventus Stadium είχε ένταση στην αρχή με τους τιφόζι να τα βάζουν με την Ομοσπονδία επειδή  έκρυψε το πανό με τα '32 Scudetti' της Γιουβέντους'. Ο χαφ της Εμπολι, Βαλντιφιόρι, έκανε ντεμπούτο ενώ για πρώτη φορά στην 11άδα των Ατζούρι βρέθηκε ο Εντερ μετά το γκολ στο 2-2 με την Βουλγαρία. Για πρώτη φορά με την Ιταλία έπαιξε ο Φράνκο Βάσκες, ενώ από πλευράς Αγγλων για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα της Εθνικής ήταν ο Χάρι Κέιν και ο Γουόλκοτ έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2013. Αν και τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν απειλές θανάτου, ο Κόντε πήρε ζεστό καλωσόρισμα από τον κόσμο, που δεν γέμισε το Στάδιο στο Τορίνο.


Οι Αγγλοι φάνηκαν να είναι καλύτεροι στο ξεκίνημα με κυκλοφορία και κατοχή αλλά μετά το δεκάλεπτο η Σκουάντρα Ατζούρα ανέβηκε. Σε εκείνο το σημείο το καλό σουτ του Παρόλο έβγαλε με το ένα χέρι ο Χαρτ και στο 21' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με το σκαστό σουτ του Ρούνεϊ ύστερα από σέντρα του Ντελφ και κατέβασμα του Κέιν. Η Ιταλία πήρε το προβάδισμα στο 29' όταν ο Κιελίνι έκανε ντρίμπλα στον Τζόουνς και σέντρα από αριστερά και ο Πελέ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι για το 1-0.


Διαφορετική εικόνα στο ματς στο δεύτερο 45λεπτο. Η Αγγλία όχι μόνο ισορρόπησε αλλά έβρισκε με μεγάλη ευκολία χώρους προς την αντίπαλη περιοχή, που πατούσε αρκετά συχνότερα. Οι Ιταλοί προσπαθούσαν κυρίως με κόντρες να απειλήσουν έχοντας κάποιες καλές στιγμές. Η επιμονή των «τριών λιονταριών» βρήκε αντίκρισμα όταν ο Τάουνσεντ με πανέμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ, βρίσκοντας δίχτυα στο 79ο λεπτό. 

Italia (3-5-2): Buffon; Ranocchia, Bonucci, Chiellini; Florenzi, Parolo, Valdifiori, Soriano, Darmian; Pellè, Eder. 
A disp.: Sirigu, Marchetti, Barzagli, Moretti, Antonelli, Abate, Santon, Candreva, Verratti, Cerci, Gabbiadini, Immobile, Vazquez, Zaza. 
All.: Conte

England (4-3-1-2): Hart; Clyne, Smalling, Jagielka, Gibbs; Delph, Jones, Henderson; Rooney; Kane, Walcott. 
A disp.: Butland, Green, Cahill, Carrick, Rose, Bertrand, Mason, Townsend, Barkley. 
All.: Hodgson. 

Arbitro: Brych (Germania)

Δεν υπάρχουν σχόλια: