JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ο Αλέγκρι θέλει να έτοιμο Πίρλο με Ντόρτμουντ.


Να είναι διαθέσιμος ο Αντρέα Πίρλο στον επαναληπτικό της Γιουβέντους με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Μάσιμο Αλέγκρι, ο οποίος τόνισε ότι χρειάζεται τέτοιους παίκτες για να προκριθεί. 

Την επιστροφή του Αντρέα Πίρλο περιμένει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος ελπίζει ότι ο έμπειρος μέσος θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του πριν από τον επαναληπτικό αγώνα της Γιουβέντους με την Ντόρτμουντ για τη φάση των «16» του Champinos League. 

Ο 35χρονος είχε τραυματιστεί στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, όταν οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν των Βεστφαλών με 2-1, και αναμένεται να απουσιάσει για ακόμη δέκα μέρες, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει ότι η ομάδα του χρειάζεται τέτοιου είδους παίκτες, προκειμένου να προχωρήσει στην επόμενη φάση. 

«Ελπίζω να έχω τον Πίρλο στη διάθεσή μου στον επαναληπτικό με την Ντόρτμουντ. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Champions League και χρειαζόμαστε παίκτες σαν τον Πίρλο για να τα καταφέρουμε», είπε ο προπονητής της «γηραιάς κυρίας» που, στη συνέχεια, στάθηκε στην καλή εμφάνιση που είχε η ομάδα του απέναντι στη Ρόμα στο ντέρμπι της Δευτέρας. 

«Απέναντι στη Ρόμα, παίξαμε καλά για 70 λεπτά, δείχνοντας και ωριμότητα. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ρόμα θα μας βοηθήσουν, ώστε να είμαστε καλύτεροι σε παρόμοια παιχνίδια στο μέλλον», ήταν τα λόγια του 47χρονου που στο τέλος επισήμανε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη και πως πρέπει να τα πάνε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια, ώστε να «κλειδώσουν» τον τίτλο. 

«Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς απέναντι σε ομάδες που αποκαλούνται "μικρότερες" στο πρωτάθλημα. Πρέπει να τα πάμε αρκετά καλύτερα. Ένα τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα θα ήταν μεγάλο κατόρθωμα για τους παίκτες μου, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε για να φτάσουμε στο στόχο μας», κατέληξε. 

Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: