JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Σε 5 με 7 μήνες η επιστροφή του Ματιέλο.

Ο Φεντερίκο Ματιέλο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά τον ανατριχαστικό τραυματισμό του στο ματς με τη Ρόμα και αναμένεται σε 7 μήνες να επιστρέψει στη δράση. Το μήνυμά του μέσω Twitter.


Ο αγώνας της Κιέβο με τη Ρόμα το απόγευμα της Κυριακής είναι σίγουρα ένας που θα θέλει να ξεχάσει πολύ γρήγορα ο Φεντερίκο Ματιέλο καθώς στο 16ο λεπτό συναίβει το μοιραίο καθώς σε ένα σκληρό του Ναιγκολάν είδε το πόδι του να σπάει.

Η διάγνωση των γιατρών για τον τραυματισμό του 19χρονου μέσου ήταν άμεση και έκανε λόγο για "κάταγμα κνήμης και περόνης" και έτσι ο Ματιέλο δεν είχε άλλη επιλογή από το να περάσει άρον άρον την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης έγινε το βράδυ το ίδιο βράδυ από κορυφαίο ιατρικό τιμ με επικεφαλής τον γιατρό Στέφανο Ριγκότι και διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Όλα πήγαν καλά και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις (ο παίκτης θα είναι υπό διαρκή παρακολούθηση από εδώ και πέρα) η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους θα γίνει μέσα σε ένα διάστημα 5 με 7 μηνών.

"Τους ευχαριστώ όλους για τα πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, τα οποία μου δίνουν δύναμη να κοιτάζω μπροστά!!!", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο 19χρονος άσος, ο οποίος τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε από τη Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού στην Κιέβο.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

απο καρδιας καλη αναροσι