JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Χαμός με τους γιατρούς της Γιούβε και της Εθνικής.

Ένας χαμός επικρατεί σήμερα στην Ιταλία μεταξύ των γιατρών της εθνικής και αυτών της Γιουβέντους σχετικά με το πρόβλημα του Μαρκίσιο.


Οι γιατροί της εθνικής προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα ισχυριζόμενοι ότι δεν είναι απαραίτητο η δική τους μαγνητική να είναι λανθασμένη, και οι γιατροί της Γιουβέντους καθησυχάζουν, λέγοντας πως δεν υπάρχει σοβαρή ζημιά στο δεξί γόνα του παίκτη.

Από την Φλωρεντία οι γιατροί της εθνικής επιβεβαιώνουν την διάγνωση τους για τον μέσο της Γιουβέντους: «Ο παίκτης όπως είπαμε έχει έναν τραυματισμό του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Ποτέ δεν μιλήσαμε για  συνολική βλάβη».

Απο την κλινική Fanfani, που έγιναν οι πρώτες εξετάσεις στο γόνατο του Claudio Marchisio, επαναλαμβάνουν σθεναρά τη θέση του και τη διάγνωση τους: «Έχουμε ακτινολόγους γνωστούς και αναγνωρισμένη αξίας και επαγγελματισμού. Εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για ρήξη χιαστού, αλλά για ένα τραυματισμό του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Υπάρχουν παίκτες που συνεχίζουν τις αθλητικές δραστηριότητες τους με αυτό το είδος του τραυματισμού και ελπίζουμε ότι θα είναι το ίδιο για τον Marchisio.»

Σύμφωνα ωστόσο με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο Μαρκίσιο θα ξεκουραστεί για 10 μέρες, θα παρακολουθείτε στενά και στόχος του ιατρικού επιτελείου της Γιουβέντους είναι να είναι ο παίκτης έτοιμος για το παιχνίδι με τη Μονακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: