JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο Κόντε ξέσπασε μετά το ματς στη Βουλγαρία.

Ο Αντόνιο Κόντε ξέσπασε κατά αυτών που θέλουν να του κάνουν κακό όπως πιστεύει αυτός, φωτογραφίζοντας εμμέσως τη Γιουβέντους.


Σαν παίκτης ήταν ένας από τους πιστούς του συλλόγου. Σαν προπονητής ήρθε και την αναγέννησε μετά από καιρό. Ωστόσο η σχέση του Κόντε με τη Γιουβέντους φαίνεται να είναι σε κρίση κι όλα αυτά έγιναν για τον τραυματισμό του Μαρκίζιο. Ο Ιταλός τεχνικός πάντως δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια, ζήτησε να τον αφήσουν να δουλέψει έτσι όπως ξέρει και ξέσπασε κατά αυτών που προσπαθούν να τον πονέσουν, μία μέρα μετά τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του μέσω διαδικτύου.

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της Ιταλίας με 2-2 απέναντι στη Βουλγαρία ο τεχνικός της "σκουάντρα ατζούρα" αναφέρθηκε στην πολεμική που δημιουργήθηκε πριν από αυτή την αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro 2016 και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους επικριτές του.

«Το μόνο που ζητάω είναι να με αφήσουν να δουλέψω ήρεμα. Πάντα δούλευα σκληρά στη ζωή μου, κάποιες φορές φέρνοντας αποτελέσματα και άλλες όχι. Το μόνο που ζήτησα όταν ήρθα στην εθνική ομάδα ήταν να δουλέψω απερίσπαστος. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θετικά, μπορεί να είναι και αρνητικά. Εκείνα τα ύπουλα χτυπήματα όμως… Δεν μπορώ να τα αφήσω να ξεγλιστρήσουν. Έχω μνήμη ελέφαντα».

Να σημειωθεί πως το επόμενο ματς της Ιταλίας είναι την ερχόμενη Τρίτη στο "Juventus Stadium", το φιλικό κόντρα στην Αγγλία, και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον -μετά και τις δηλώσεις αυτές- καθώς θα είναι το πρώτο του Αντόνιο Κόντε στο Τορίνο από τότε που έφυγε από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια: