JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Δεν το κουνάει από τη Γιούβε ο Πογκμπά.

Με νέες δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, τόνισε πως ο πελάτης του κατά 99% το καλοκαίρι δεν θα πάει πουθενά και θα παραμείνει στη Γιουβέντους.


Παρά το γεγονός πως κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θέλουν πως και πως να αποκτήσουν τον Πολ Πογκμπά εκείνος στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που έρχεται θα παραμείνει στη Γιουβέντους.

Τουλάχιστον αυτό τόνισε με δηλώσεις του σε ιταλική εφημερίδα ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα.

¨Κάναμε μία συμφωνία με τον Πογκμπά. Δεν θέλει να φύγει από τη Γιουβέντους. Μίλησα με όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και πως εκείνοι το βλέπουν. Μου είπαν πως συμφωνούν και πως η ομάδα δεν χρειάζεται λεφτά.

Προς το παρόν ο Πογκμπά περνάει πολύ ωραία στην ομάδα και δεν θέλει να φύγει. Ωστόσο, αν κάτι τέτοιο αλλάξει τότε ίσως χρειαστεί να φύγει. Ήδη με έχουν προσεγγίσει επτά ομάδες: Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με ένα σφύριγμά μου θα μπορούσα να τον πουλήσω… αύριο κιόλας αν ήθελα. Και μάλιστα στην Παρί ή στην Σίτι για πάρα πολλά λεφτά. Αλλά ο Πολ δεν μου έχει ζητήσει να του βρω άλλη ομάδα. Ποιες είναι οι πιθανότητες να μείνει στη Γιουβέντους; 99% θα έλεγα».

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ολλανδός την μία μέρα λέει άλλα και την άλλη τα αλλάζει. Οπότε καλύτερα να περιμένουμε μέχρι τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: