JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Βιντάλ: "Χαρήκαμε με την κλήρωση, 50% η πιθανότητες πρόκρισης"


Ο Arturo Vidal εμφανίστηκε πολύ προσεκτικός σχετικά με την κλήρωση της Γιουβέντους με τη Μονακό, μιλώντας στο Sky Sport 24. Οι παίκτες έμαθαν το όνομα του αντιπάλου τους, ενώ βρίσκονταν στο Vinovo για την προετοιμασία για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Τζένοα, ο Χιλιανός μέσος μίλησε για την προσεχείς αντίπαλο της Γιούβε από τα αποδυτήρια της ομάδας, ήταν ήρεμος: 

"Χαρήκαμε όταν μάθανε την αντίπαλο μας, διότι γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια μεταξύ μας θα είναι ισορροπημένα, με πιθανότητα πρόκρισης των δυο ομάδων είναι 50% η κάθε μία. Βρισκόμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού, και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. "

Ο El Guerrero μίλησε και για τα συναισθήματα του για την νίκη στο Ντόρτμουντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι: παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και όμορφο. Αυτές είναι οι νίκες που βοηθούν πολύ, το βράδυ ήταν σχεδόν τέλειο. "

Έκλεισε λέγοντας για το επερχόμενο παιχνίδι της Γιούβε για την Serie A με αντίπαλο τη Τζένοα: "Πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε το τέταρτο σερί  πρωτάθλημα. Επιπλέον, εναντίον της Τζένοα πρέπει θέλουμε την νίκη γιατί με την Τζένοα έχουμε την μόνη ήττα μας στο πρωτάθλημα."


Δεν υπάρχουν σχόλια: